هشدار رئیس پلیسراه ایلام به رانندگان
رئیس پلیس راه استان ایلام با بیان اینکه رانندگی در شرایط برف و باران با روزهای عادی کاملا متفاوت است ، گفت: بر اساس اعلام هواشناسی از بعد ظهر امروز سامانه بارشی وارد استان شده و بارش برف و باران پیش بینی شده است.

ایسنا/ایلام رئیس پلیس راه استان ایلام با بیان اینکه رانندگی در شرایط برف و باران با روزهای عادی کاملا متفاوت است ، گفت: بر اساس اعلام هواشناسی از بعد ظهر امروز سامانه بارشی وارد استان شده و بارش برف و باران پیش بینی شده است.
سرهنگ «رضا همتیزاده» اظهار کرد: روزهای بارانی و برفی از پرحادثه ترین و خطرناکترین روزها برای رانندگی است و کنترل خودرو در این شرایط بسیار متفاوت تر از روزهای عادی خواهد بود
وی ادامه داد : رانندگی در این شرایط نامساعد ، خصوصا در جاده های کوهستانی و پرپیچ و خم و ارتفاعات مستلزم رعایت قوانین و مقررات است.
وی به رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان ایلام را دارند، گفت: با سرعت پایین رانندگی کنید در این شرایط جاده ها مرطوب و بسیار خطرناک هستند و زمان واکنش خودرو هنگام بارش باران کندتر است به همین دلیل هنگام رانندگی در هوای بارانی باید با سرعت کمتر از حد مجاز باشد با کاهش سرعت علاوه بر کاهش ریسک سر خوردن ، زمان بیشتری برای عکسالعمل مناسب در مواجه با سوانح خواهد داشت.
همتیزاده تصریح کرد: تیم های طرح زمستانی پلیس راه با استفاده از تمام تجهیزات و امکانات در اختیار در ارتفاعات و گردنه های برف گیر مستقر هستند و از تردد خودروهایی که فاقد تجهیزات زمستانی خصوصا زنجیر چرخ باشند، جلوگیری میکنند.
انتهای پیام