روزانه ۳۵۵ هزار قطعه مرغ در مازندران تولید می شود
مهر
|
استانها
|
دوشنبه، 24 دی 1397 - 13:17
ساری - معاون استاندار مازندران گفت: روزانه ۳۵۵ هزار قطعه مرغ زنده در استان تولید و ۵۰۰ تن در استان مصرف می شود.

خلاصه خبر
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران گفت: مازندران با قدمت ۶۰ ساله به عنوان قطب صنعت طیور کشور محسوب می شود و حدود ۳۰ درصد تولید جوجه یک روزه و ۱۱ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور و با وجود مرکز پشتیبانی لاین بابل کنار، مازندران تنها استانی است که زنجیره کامل طیور را در کشور دارا است.