اعتبار پیش بینی شده برای اجرای طرح انتقال آب به همدان کافی نیست
همدان - استاندار همدان گفت: اعتبار مالی پیشبینی شده برای اجرای طرح انتقال آب به همدان نمیتواند آب آشامیدنی را در کوتاه مدت به همدان برساند.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدسعید شاهرخی پیش از ظهر سه شنبه در آئین بهرهبرداری همزمان از طرحهای توسعهای شرکتهای توزیع نیروی برق سراسر کشور با حضور وزیر نیرو در همدان با بیان اینکه امروز ۲ نیروگاه با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد تومان در استان همدان به بهره برداری رسید، گفت: خواست عمومی مردم شهر همدان تأمین منبع مطمئن و پایدار آب شرب است.
شاهرخی با یادآوری اینکه هر هفته چند طرح حوزه برق و طرحهای مؤثر در زندگی مردم در حوزه وزارت نیرو بهره برداری میشود که شایسته تقدیر است، افزود: یکی از ملزومات محقق شدن سرمایه گذاری و استقرار واحدها و صنایع، تأمین برق مورد نیاز واحدهای صنعتی است.
انتقال پساب فاضلاب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح
وی با اشاره به اینکه انتقال پساب فاضلاب شهر همدان به نیروگاه شهید مفتح با اجرای لوله گذاری به طول ۴۴ کیلومتر، موجب نجات دشت کبودرآهنگ شد، گفت: تخصیص ۳ میلیون متر مکعب آب به منطقه ویژه جهان آباد فامنین نیز مشکل آب دو پتروشیمی را حل کرد.
استاندار همدان اقدامات وزارت نیرو در بخش آب و برق را قابل تقدیر دانست و با بیان اینکه در طرح بزرگ «الف_ب ایران»، هر هفته چند پروژه ملی و استانی در کشور افتتاح میشود، اظهار داشت: آغاز به کار سد گرین نهاوند، واگذاری سد خرمرود تویسرکان به بخش خصوصی و در آستانه بهرهبرداری و افتتاح قرار گرفتن سد نعمتآباد از جمله اقداماتی است که وزارت نیرو انجام دادهاست.
خواست عمومی مردم همدان تأمین منبع مطمئن و پایدار آب شرب است که انتظار میرود وزیر نیرو به این مهم توجه ویژه داشته باشد وی با بیان اینکه بهرهبرداری آب شرب بهداشتی و فاضلاب که با ارتقا مناطق تحت پوشش از ۵۰ درصد به ۷۰ درصد صورت گرفته از تلاشهای وزارت نیرو در دولت تدبیر و امید است، گفت: خواست عمومی مردم همدان تأمین منبع مطمئن و پایدار آب شرب است که انتظار میرود وزیر نیرو به این مهم توجه ویژه داشته باشد.
شاهرخی با تاکید بر اینکه با توجه به چشمانداز برنامه توسعه استان همدان استقرار صنایع از اهمیت ویژهای برخوردار است، یکی از نیازهای ضروری صنایع در سطح استان را تأمین برق خواند و گفت: این موضوع چالشهای جدی در استان و سطح شهرستان از جمله شهرستان ملایر ایجاد کرده که توجه ویژه وزیر نیرو را میطلبد.
وی اضافه کرد: بر اساس برنامه توسعه استان که منطبق بر برنامه ششم توسعه و تأکیدات رئیس جمهور است، استقرار صنایع و تأمین زیرساختها از جمله آب و برق از اهمیت ویژهای برخوردار است.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه رقم پیشبینی شده برای طرح انتقال آب به همدان نمیتواند آب آشامیدنی را در کوتاه مدت به همدان برساند، گفت: از وزارت نیرو انتظار میرود علاوه بر پیشبینی اعتبار مناسب، برنامه زمانبندی برای اجرای این طرح پیش بینیشود تا از چالشهای احتمالی پیشگیری شود.
شاهرخی یادآور شد: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بخش معدن در جوکار ملایر سرمایه گذاری شده که علاوه بر این محل دیگر شهرکهای صنعتی نیز نیازمند برق هستند.