بازخوانی انتقادی سیاستگذاریهای آموزشی در ایران معاصر منتشر شد
بازخوانی انتقادی سیاستگذاریهای آموزشی در ایران معاصر تألیف سیدجواد میری و مهرنوش خرمی نژاد به همت انتشارات نقد فرهنگ منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این جدیدترین اثر سیدجواد میری است که در سال ۱۳۹۸ توسط انتشارات نقد فرهنگ به چاپ رسیده است.
این کتاب دارای سه بخش و یک پیشگفتار و یک خاتمه در ۱۰۰ صفحه میباشد.
در این تازهترین اثر، تلاش بر این بوده است که جامعه ایرانی را از منظر مفهوم سیاستگذاری آموزشی و پداگوژی انتقادی مورد مطالعه قرار دهیم.
در پشت جلد این اثر در معرفی آن آمده است: یکی از مشکلات موجود در جامعه ایران، این است که هر ایرانی به صورت فردی، ذهنی خلاق دارد و دارای نبوغ، خلاقیت، هنرمندی و … است، اما با این حال زمانی که در فضای جامعه در نسبت با دیگری قرار میگیرد، این ویژگیهای مثبت نمود پیدا نمیکند و به جای هم افزایی دست به تخریب دیگری زده میشود.
این کنش رفتاری در ساحت اقتصادی، سیاسی، مذهبی، دانشگاهی و به صورت گستردهتر در جامعه مشهود است.
به جای نقد گفتهها و استدلالهای فرد، خود شخص را نقد میکنیم و برای مخالفت با نظر وی به یکی از خصوصیات فردی او حمله میکنیم.
همچنین از منظری دیگر، فردی که گفتهها و استدلالهای او مورد نقد قرار گرفته است، این رفتار اجتماعی را نوعی تخریب علیه خود محسوب میکند.
حال سوال این است که برای حل این مسأله از کجا باید آغاز کرد؛ آیا برای تصحیح این الگوهای ذهنی، رفتاری و کنشی، باید سرمایه گذاری را از سطح دانشگاهی آغاز کنیم و یا اینکه این نوع الگوها باید در دوران مهد کودک، پیش دبستان یا دبستان تصحیح شود و آگاهی بخشیها در همین دوران صورت گیرد؟