خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم‌های مستند مدافعان حرم ایام فاطمیه اکران می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 13:33
بیرجند- رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی گفت:فیلم‌های مستند از مدافعان حرم به ویژه از لشکر فاطمیون ایام فاطمیه در خراسان‌جنوبی اکران می‌شود.
رئيس،اسلامي،بيرجند،ايام،تبليغات،مذهبي،جلسه،فاطميون،اظهاركرد، ...

به گزارش خبرنگار مهر، مجید کریمیان صبح سه شنبه در هفتمین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت‌های مذهبی اظهارکرد: یکی از نکات قابل تبیین در ایام فاطمه تأکید رهبر معظم انقلاب‌اسلامی بر ایام الله بودن تشییع باشکوه شهید سلیمانی و سیلی سپاه به استکبار است.
رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: ورود بسیج هنرمندان، انجمن خوشنویسان و شاعران به موضوع شهادت سردار بسیار ارزشمند است.
کریمیان با اشاره به برگزاری سوگواره فاطمی ادامه‌داد: برنامه ویژه‌ای در روز هفتم بهمن‌ماه به مناسبت حماسه مردم بیرجند در هفتم بهمن ۵۷ و همچنین سالروز شهادت شهیدان سورگی و سندروس برگزار می‌شود.
وی افزود: در ایام فاطمیه اکران فیلم‌های مستند مدافعان حرم و به ویژه از حماسه آفرینان لشکر ویژه فاطمیون را خواهیم داشت.
رئیس حوزه هنری خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه ۳۵ فیلم و نماهنگ در زمینه لشکر فاطمیون در اختیار ما است، گفت: می‌توان از جانبازان و رزمندگان لشکر فاطمیون برای بیان خاطرات به خراسان‌جنوبی دعوت کنیم.
کریمیان یادآورشد: پیشنهاد کرده‌ایم برنامه محوری چهلمین سالگرد شهادت سردار قاسمی سلیمانی توسط هنرمندان برگزار شود.
عبدالله گرجی، رئیس کانون مداحان خراسان‌جنوبی نیز در این جلسه اظهارکرد: مداحان شاعر خراسان‌جنوبی تاکنون اشعار بسیار ارزشمندی درباره سردار سلیمانی سروده‌اند و اشعار برتر جمع آوری و برای چاپ کتاب به تهران ارسال شده است.
ابوالقاسم لطفی رئیس تبلیغات اسلامی بیرجند نیز در این جلسه اظهارکرد: حوزه علمیه در زمینه اعزام مبلغین به ویژه در روستاها همکاری بسیاری خوبی با تبلیغات اسلامی داشته است.
رئیس تبلیغات اسلامی بیرجند یادآورشد: امیدواریم با همکاری همه دستگاه‌ها از جمله فرمانداری، شورای هیأت‌های مذهبی و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تجمع فاطمی در شأن مردم خراسان‌جنوبی و بیرجند داشته باشیم.
از موضوعات مورد تأکید در این جلسه برگزاری جلسات توجیهی برای مداحان جهت طرح نکردن مباحث اختلاف‌افکنانه مذهبی در ایام فاطمیه و همچنین دعوت نکردن از نامزدهای احتمالی مجلس شورای اسلامی برای سخنرانی در هیئت‌های مذهبی بود.