خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کابینه وزرای ازبکستان استعفا داد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 12:28
کابینه وزرای ازبکستان در مجلس عالی جدید استعفا داد.
مجلس،ازبكستان،نفر،كابينه،سناي،تصويب

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، کابینه وزرای ازبکستان در مجلس عالی جدید استعفا داد.
«عبدالله عارف اف» نخست وزیر ازبکستان استعفای کابینه وزرا را ابتدا در مجلس عالی و بعد در مجلس سنای این کشور اعلام کرد.
مجلس عالی و مجلس سنای این کشور با استعفای کابینه وزرای این کشور موافقت کردند.
برنامه ریزی شده گزینه نخست وزیر جدید ازبکستان امروز 21 ژانویه بررسی و در نشست مشترک مجلس عالی و سنا به تصویب رسد.
اعضای کابینه وزرا توسط رئیس جمهور بر اساس پیشنهاد نخست وزیر پس از تصویب توسط مجلس عالی به تصویب خواهد رسد.
پارلمان دو مجلسی نخستین بار در ازبکستان در سال 2005 میلادی تشکیل شده و نمایندگان مجلس سنای ازبکستان 100 نفر است که 84 نفر آنها به طور مساوی ازجمهوری خودمختار «قره قلپاقستان»، 12 استان و شهر تاشکند (هر یک شش نفر) انتخاب می‌شوند و 16 نفر نماینده دیگررا رییس جمهوری تعیین می‌کند.
نمایندگان مجلس عالی قانون‌گذاری ازبکستان 150 نفر است و از طرف 5 احزاب سیاسی ازبکستان برای پنج سال انتخاب و بطور دایمی فعالیت می‌کنند.
انتهای پیام/ح