خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۸ نیروی کار اتباع خارجی غیرمجاز در لرستان شناسایی شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 01 بهمن 1398 - 12:24
خرم‌آباد- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، گفت: ۱۱۸ نیروی کار اتباع خارجی غیرمجاز در لرستان شناسایی شد.
اتباع،بيگانه،غيرمجاز،شناسايي،اظهار،قانون،شغلي،نيروي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، علی آشتاب امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت شناسایی و جلوگیری از اشغال فرصت‌های شغلی توسط اتباع بیگانه غیر مجاز اظهار داشت: در این راستا ۸۵۱ مورد بازرسی از کارگاه‌های مشمول قانون کار استان در خصوص اتباع صورت گرفته که ۹۲ بازرسی آن در قالب گشت‌های مشترک شناسایی و برخورد با اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی با حضور نماینده فرمانداری و نیروی انتظامی و سایر دستگاه‌های اجرای ذیربط صورت گرفته است که منجر به شناسایی ۱۱۸ نفر تبعه غیرمجاز شده است.
وی با اشاره به همکاری نیروی انتظامی در اخراج این افراد از کشور، اظهار داشت: با توجه به معضل بیکاری در استان و اهمیت استفاده از جوانان در فرصت‌های شغلی، شناسایی و اخراج اتباع بیگانه غیر مجاز از محیط‌های کاری در دستور کار قرار دارد و با کارفرمایانی که مرتکب این جرم شوند به شدت برخورد خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان، تصریح کرد: به موجب ماده ۱۲۰ و ۱۸۱ قانون کار، بکارگیری اتباع بیگانه فاقد مجوز کار در هر شغلی جرم محسوب می‌شود که در این راستا ۱۳ کارفرمایی که قانون را نادیده گرفته بودند ضمن ابلاغ برگ جریمه، به مراجع قضائی معرفی شدند.
آشتاب، اظهار داشت: واحدهای کشاورزی، صنعتی و خدماتی که اتباع بیگانه غیرمجاز به کار بگیرند به استناد بند (ج) ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ضمن معرفی به مراجع قضائی، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز هر کارگر خارجی معادل پنج برابر حداقل دستمزد روزانه جریمه خواهند شد.
وی با بیان اینکه توانمندسازی نیروی کار ایرانی از طریق آموزش و توانمند سازی صورت می‌گیرد، اظهار کرد: در مجموع ۹۶ نفر جایگزین اتباع بیگانه در واحدهای کارگری استان شدند.