خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 11 خرداد 1402
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج روزانه ۸۰ تن شیر از خراسان جنوبی/خام فروشی مدیریت شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 24 دی 1397 - 13:13
بیرجند- مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: روزانه ۱۳۰ تن شیر در استان تولید شده و ۸۰ تن به صورت خام از استان خارج می شود که باید مدیریت شود.
اصغر،دامپزشكي،جنوبي،خراسان،شتر،استان،بابيان،دام

خلاصه خبر

خروج سه هزار نفر شتر از استان
وی بابیان اینکه در سال جاری سه هزار نفر شتر از استان خارج‌شده است، افزود: شتر و شترمرغ دو ظرفیت بالای استان بوده که اگر موردتوجه قرار گیرند آینده مطلوبی در صنعت دامداری خواهیم داشت.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی بیان کرد: در خراسان جنوبی نگران دام مولد نیستیم اما باید از خروج بی محابای دام جلوگیری شود.
وی با اشاره به سامانه خرید و فروش دام بیان کرد: هرگونه حمل‌ونقل دام و فرآورده‌های دامی باید با نظارت دامپزشکی انجام شود در غیر این صورت غیرقانونی است.