خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از شرکت‌های خصوصی سیاست اصلی سازمان غذا و دارو است

فارس | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 10:12
مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سیاست اداره تجهیزات تسهیل تأمین ملزومات و تجهیزات پزشکی است که ما برای رسیدن به هدف از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.
تجهيزات،پزشكي،اداره،دارو،حوزه،توليد،صفوي،غذا،مديركل،محصولات، ...

مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سیاست اداره تجهیزات تسهیل تأمین ملزومات و تجهیزات پزشکی است که ما برای رسیدن به هدف از بخش خصوصی حمایت می‌کنیم.
به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، حسین صفوی مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو در همایش ملی تجهیزات پزشکی گفت: امروز این همایش به یاد دوستانی که در سانحه هوایی یاسوج جان خود را از دست دادند برگزار شد تا بتوانیم یاد آنها را گرامی بداریم و مسیر این افراد را به خوبی ادامه دهیم.
وی گفت: طی این سالها به دلیل تحریم‌های ظالمانه کارها سخت‌تر شده است و علی‌رغم اینکه شعارهایی داده می‌شود که تحریم شامل حوزه دارو و سلامت نمی‌شود بدون اغراق می‌توان گفت اینها فقط شعار است و سخت‌ترین تحریم‌ها در حوزه محصولات سلامت‌محور در حال انجام است.
صفوی ادامه داد: هدف این تحریم‌ها ایجاد نارضایتی بین مردم است و وظیفه ما پشت سر گذاشتن مشکلات با کمک بخش خصوصی و دولتی است و باید به برای مدیریت این وضعیت به یکدیگر کمک کنیم.
وی تصریح کرد: این حوزه بازار بزرگی در ایران دارد و ارزش آن حدود دو و نیم میلیارد دلار است و تولیدات داخلی ۷۰۰ میلیون دلار آن را پوشش می‌دهد و از نظر تعداد محصولات تولید داخل درصد زیادی را تشکیل می‌دهد، کالاهای وارداتی عمدتا ارزش ریالی بالاتری به خاطر تکنولوژی دارند و منحنی‌ها در این سال‌ها نشان می‌دهد این روند به نفع تولید داخل در حال تغییر است و سی درصد کل بازار تجهیزات پزشکی داخل تشکیل می‌دهد.
صفوی گفت: حدود ۶۰۰ شرکت در این حوزه فعالیت دارند و ۲۰۰ شرکت داخلی در حال تولید محصولات دارای ریسک بالا هستند.
مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: ۲۵ محصول در حوزه ارتوپدی برای اولین بار در کشور تولید شده که نشان می‌دهد حرکت ما مثبت و رو به جلو بوده است.
صفوی تصریح کرد: نوسانات ارزی در تولیدات داخلی محسوس نبوده است و شرکت‌های تولید کننده نگرش صادراتی پیدا کردند و اقدام به صادرات کرده‌اند، این امر باعث درآمدزایی ارزی برای کشور می‌شود و نشان می‌دهد کیفیت محصولات قابل رقابت با سایر کشورها است که باید نگاه ویژه‌ای به این موضوع داشت.
وی گفت: سیاست اداره تجهیزات تسهیل تامین ملزومات و تجهیزات پزشکی است به دلیل اینکه فرصت کوتاهی برای ذخیره استراتژیک داریم و به شرکت‌ها برای رفع مشکلات کمک می‌کنیم تکیه ما به تخصص و توانایی بخش خصوصی خواهد بود و معتقدیم به تنهایی نمی‌توان مشکلات را حل کرد.
مدیرکل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو افزود: لازم است شرکت‌های خصوصی بیش از پیش به ما کمک کنند.
انتهای پیام/