خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اهدای خون در قم کاهش یافت

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 دی 1398 - 14:38
قم - معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم با اشاره به کاهش مراجعه برای اهدای خون در قم، افزود: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزار و ۴۳۷ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند.
خون،نفر،اهداي

علیرضا کبیری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به کاهش ۶ و سه دهم درصدی مراجعه کنندگان اهدای خون طی ۹ ماهه امسال افزود: طی این مدت ۳۶ هزار و ۸۶۴ نفر برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند در حالی که در مدت مشابه سال قبل تعداد مراجعه کنندگان ۳۹ هزار و ۳۴۵ نفر بوده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون ۳۰ هزار و ۴۳۷ نفر موفق به اهدای خون شده‌اند در حالی که طی سال گذشته ۳۰ هزار و ۹۰۶ نفر موفق به اهدای خون خود شده بودند که کاهش یک و نیم درصدی را نشان می‌دهد.
معاون فنی اداره کل انتقال خون استان قم با اشاره به کاهش یک و سه دهم درصدی اهداکنندگان مستمر طی ۹ ماهه امسال افزود: تعداد اهداکنندگان مستمر در این مدت ۱۸ هزار و ۷۰۹ نفر بوده در حالی که در مدت مشابه سال قبل ۱۹ هزار و ۳۸۰ نفر بوده است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون ۴۰ هزار و ۳۵۸ واحد خون به بیمارستان‌ها ارسال شده است، تصریح کرد: همچنین ۹ هزار و ۲۹۰ واحد خون به شبکه خون رسانی ارسال شده است.
کبیری گفت: تعداد اهداکنندگان خانم طی ۹ ماهه نخست امسال هزار و ۱۴۸ نفر بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۲ دهم درصدی داشته است.