حاکمیت و مردم به تحقق اجتماعی شدن سلامت کمک کنند
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حاکمیت و آحاد مردم باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد.

ایسنا/بوشهر رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حاکمیت و آحاد مردم باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد.
دکتر حیدر عزیز نژاد ظهر امروز در دومین مجمع سلامت شهرستان جم گفت: با سبک زندگی سالم، درصد بسیاری از بیماریها و حوادث قابل پیشگیری بوده که نتیجه اجرای آن، جلوگیری از هدر رفت وقت و هزینهها در خانواده و جامعه است.
وی اضافه کرد: سلامت دارای یک حوزه بسیار گسترده است و بهداشت و درمان صرفا متولی آن نبوده و سازمانهای همکار نیز باید در این زمینه به وظیفه خود عمل نمایند.
عزیزنژاد افزود: خانه مشارکت، اندیشگاه سلامت و پیامگزاران سلامت باید در جهت شناسایی و تجزیهوتحلیل مشکلات حوزه سلامت در شهرستان تلاش نموده و جهت رفع آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار داشت: در سال ۹۲ به ازای هر هزار نفر ۰/۸ تخت بیمارستانی وجود داشته و با اجرای طرح تحول به ۱/۴ درصد ارتقا یافته که با تکمیل بیمارستانهای در دست اجرا، تعداد تختهای بیمارستانی به ۲/۲ درصد خواهد رسید.
وی تاکید کرد: تلاش برای جلب مشارکت خیرین سلامت در حوزه بهداشت میتواند جهت رفع کاستیهای موجود در این حوزه نقش مکمل و اساسی داشته باشد.
این مسئول تاکید کرد: حاکمیت و آحاد مردم در اجتماعی شدن سلامت نقش اساسی و تعیینکننده داشته و این ۲ گروه باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد.
به گزارش ایسنا، دومین مجمع سلامت شهرستان جم با حضور دادستان شهرستان، فرماندار، معاون فرماندار، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رئیس خانه مشارکت استان بوشهر و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار شد.
انتهای پیام