خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه جمعیت حامیان هواداران ؛ تصمیم سیاسی AFC بزرگترین لطمه را به فوتبال می زند

فارس | ورزشی | دوشنبه، 30 دی 1398 - 12:40
در بیانیه جمعیت حامیان هواداران فوتبال آمده: تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، بزرگترین صدمه و ضربه را به هواداران و تماشاچیان فوتبال می زند که عاشقانه و بدون هیچگونه حواشی و مسائل سیاسی دنبال لذت بردن از تماشای فوتبال هستند.
فوتبال،هواداران،آسيا،حاميان،جمعيت،اقدام،كنفدراسيون،تماشاي،ضر ...

در بیانیه جمعیت حامیان هواداران فوتبال آمده: تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا، بزرگترین صدمه و ضربه را به هواداران و تماشاچیان فوتبال می زند که عاشقانه و بدون هیچگونه حواشی و مسائل سیاسی دنبال لذت بردن از تماشای فوتبال هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، روابط عمومی جمعیت حامیان هواداران فوتبال در واکنش به محرومیت احتمالی باشگاه های ایرانی از میزبانی در لیگ قهرمانان آسیا بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد:
بسمه تعالی
"ضربه سهمگین به روح فوتبال"
تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا باعث از بین رفتن حقوق قانونی هواداران (صاحبان و سرمایه های اصلی فوتبال) خواهد شد.
اقدام نامتعارف ؛ غیر منطقی و با اهداف سیاسی کنفدراسیون فوتبال آسیا در محروم نمودن باشگاه های ایرانی از میزبانی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا؛عملا" آزردن و به دردآوردن قلب و دل میلیون ها هوادارو تماشاگرانی که روح ورزش و فوتبال نامیده می شوند تلقی می گردد و باعث از بین رفتن ابتدائی ترین حقوق قانونی هواداران که تماشای فوتبال است خواهد شد.
در این اقدام علاوه بر کاهش جذابیت و هیجان فوتبال،کاهش چشمگیر درآمدهای فوتبال؛ایجاد مانع در راه توسعه فوتبال که از اهداف مهم فیفا و ای اف سی میباشند؛بزرگترین صدمه و ضربه را هواداران و تماشاچیان فوتبال که عاشقانه و بدون هیچگونه حواشی و مسائل سیاسی دنبال لذت بردن از تماشای فوتبال می باشند متحمل خواهند شد.
جمعیت حامیان هواداران فوتبال ایران به نمایندگی از هواداران پرتعداد و پر احساس فوتبال ایران ضمن محکوم نمودن این اقدام سخیف؛ از مسئولان فوتبال آسیا تقاضا می کند از اجرای این تصمیم غیر منطقی صرف نظر نمایند.چرا که این اقدام جز ضرر و خسران عظیم به هواداران که که روح و عامل اصلی حیات فوتبال می باشند ثمر دیگری نخواهد داشت.
همچنین از مسئولان ورزش و فوتبال کشور مجدانه تقاضا میکنیم اقدامات لازم جهت ایفاد این حق قانونی و مسلم هواداران فوتبال بعمل آورند .
روابط عمومی جمعیت حامیان هواداران فوتبال ایران
انتهای پیام/ا