خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مبلمان معابر شهر یزد نوسازی می شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 30 دی 1398 - 11:30
یزد- رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد از نوسازی مبلمان معابر شهر یزد با صرف هزینه ای بالغ بر ۸ میلیارد ریال خبر داد.
معابر،مبلمان،شهيد،شهري،عدد،يزد،نصب

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد صفدرپور از نوسازی مبلمان معابر شهر پرتردد سطح شهر با هدف توسعه امکانات شهری و با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۸ میلیارد ریال خبر داد.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری یزد با بیان اینکه عملیات نصب مبلمان شهری در معابر عمومی در حال اجراست، افزود: تاکنون تعداد ۱۰۰ عدد نیمکت و ۱۰۰ عدد سطل زباله در معابر خیابان امام خمینی (ره)، دهم فروردین، فرخی و بلوارهای شهید منتظر قائم، آیت الله طالقانی، شهید مطهری و همچنین معابر آزادشهر و میدان شهید بهشتی نصب شده است.
وی اضافه کرد: مبلمان خریداری شده، از جنس چوب حرارت دیده بوده که علاوه بر ایجاد زیبایی بصری، با توجه به شرایط اقلیم یزد که دارای اختلاف دمای زیادی در فصول سال می‌باشد گرما و سرما را کمتر انتقال و شرایط مطلوب را برای استفاده شهروندان فراهم می‌کند.