خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ کشته در حادثه واژگونی خودرو در گرگان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 30 دی 1398 - 08:45
مسئول روابط عمومی اورژانس گلستان گفت: واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور گرگان به کردکوی، ۳ کشته و یک زخمی بر جای گذاشت.
كردكوي،پژو،گرگان،اورژانس

ایسنا/گلستان مسئول روابط عمومی اورژانس گلستان گفت: واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور گرگان به کردکوی، ۳ کشته و یک زخمی بر جای گذاشت.
نوید مازندرانی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۲۳ شب گذشته یک دستگاه خودروی پژو پارس در کیلومتر سه جاده گرگان به کردکوی منحرف و به درختان کنار جاده برخورد کرد و واژگون شد.
وی افزود: در این حادثه ۲ تن از سرنشینان خودرو در دم جان خود را از دست دادند و ۲ سرنشین دیگر خودرو نیز به بیمارستان منتقل شدند.
مسئول روابط عمومی اورژانس گلستان بیان کرد: یکی از مصدومین به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت کرد.
انتهای پیام