خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چراغ سبز مورینیو به لیگ فرانسه

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 29 بهمن 1397 - 09:12
ژوزه مورینیو، سرمربی سابق منچستریونایتد، بعد از تماشای بازی لیل- مون پلیه، اعلام کرد ممکن است هدایت تیمی در لیگ فرانسه را برعهده بگیرد.
مورينيو،ليگ،عنوان،مربيگري،رد،مربي،فرصت

به گزارش مشرق، مورینیو که دو ماه قبل از منچستریونایتد اخراج شد، در این مدت به عنوان کارشناسی در شبکه‌های مختلف فعالیت کرده، در تساوی بدون گل لیل و مون پلیه ، در کنار نیکلاس آنلکا در ورزشگاه حضور داشت.
او که در دوران حرفه ای اش در کشورهای پرتغال، انگلیس، ایتالیا و اسپانیا مربیگری کرده، احتمال حضورش در فوتبال فرانسه را رد نکرد.
بیشتر بخوانید: تیم لیگ برتری در اندیشه استخدام مورینیو
مورینیو که پیش از این برعهده گرفتن هدایت بنفیکا را رد کرده بود، به خبرنگاران گفت: " می‌توانم خودم را به عنوان مربی یک تیم در لیگ ۱ تصور کنم.
من کسی هستم که در ۴ کشور مختلف مربیگری کردم.
من دوست دارم با فرهنگ‌های دیگر آشنا شوم و آنها را یاد بگیرم.
کار کردن در یک لیگ جدید، تجربه فوق العاده ای است.
در حال حاضر در آرامش هستم و تلاش می‌کنم تا در کنار خانواده و دوستانم، زندگی بهتری داشته باشم و تلاش می‌کنم تا از فرصت مناسب برای بازگشت به کار استفاده کنم.
دو- سه ماه کار نکردن مشکلی نیست اما بعد از آن، شرایط دشوار می‌شود.
امیدوارم این فرصت را پیدا کنم که قوی‌تر برگردم.
پروژه من، پروژه من به عنوان یک فرد و یک مربی است؛ اینکه خودم را بهتر کنم و هر روز در مورد کارم فکر کنم که چیزی است که باعث نشاط من می‌شود.
اما اکنون زمان صحبت با باشگاه‌ها نیست."