خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امارات تعدادی از تروریست های «القاعده» در یمن را آزاد کرد

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 29 دی 1398 - 18:24
منابع آگاه یمنی اعلام کردند، امارات برخی از عناصر گروهک «القاعده» را در یمن آزاد کرده تا وضعیت در استان «شبوه» واقع در جنوب یمن را بی‌ثبات کنند.
استان،يمن،امارات،جنوب،توافق،آزاد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، منابع آگاه در فرودگاه «الریان» استان «حضرموت» که امارات عربی متحده از آن به عنوان زندان استفاده می‌کند، اعلام کردند، امارات تعدادی از عناصر گروهک «القاعده» را آزاد کرده است.
بر اساس گزارش «سقطری پست»، عناصر آزاد شده از استان «شبوه» در جنوب یمن بوده‌اند و هدف از این اقدام، مشتنج کردن وضعیت شبوه و ایجاد بی‌ثباتی در این استان است.
در ادامه این گزارش آمده، از جمله فرماندهان القاعده که آزاد شده‌اند «صالح عمر بامعبد» از شهر «رضوم» و «باسل المراوح» از شهر «حبان» در استان شبوه هستند.
منابع امنیتی در استان اعلام کردند، نیروهای امنیتی سطح آمادگی خود را بالا برده‌اند تا آماده مقابله با هر اقدام تخریبی باشند.
امارات ماه گذشته (آذر ماه) در ادامه تلاش خود برای دست‌اندازی بر جنوب یمن، ده‌ها خودروی زرهی به همراه نیرو به استان شبوه فرستاد.
(جزئیات بیشتر)
این اقدام امارات در حالی انجام می‌شود که توافق موسوم به «توافق ریاض» در آبان ماه گذشته میان نیروهای اماراتی در یمن معروف به شورای انتقالی جنوب و دولت مستعفی امضا شد تا به درگیری‌ها در جنوب یمن پایان داده شود اما این توافق تا کنون در سطح اجرایی به جایی نرسیده است.
انتهای پیام/ق