خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش معافیت‌های مشمولان خدمت سربازی در فلسطین اشغالی به دلایل روانی

فارس | برگزیده، بین‌الملل | یکشنبه، 29 دی 1398 - 17:18
یک روزنامه صهیونیستی با استناد به برآوردهای ارتش این رژیم نوشت، تعداد جوانانی که به دلایل روانی از خدمت سربازی معاف می‌شوند رو به افزایش است.
رواني،دلايل،ارتش،سربازي،صهيونيستي،خدمت

یک روزنامه صهیونیستی با استناد به برآوردهای ارتش این رژیم نوشت، تعداد جوانانی که به دلایل روانی از خدمت سربازی معاف می‌شوند رو به افزایش است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» امروز (یکشنبه) از افزایش معافیت‌های سربازی در میان مشمولین در فلسطین اشغالی به دلایل روانی خبر داد.
بر اساس این گزارش، برآوردهای ارتش رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد درسال جاری (۲۰۲۰) از میان هر سه جوان صهیونیست، یک جوان به دلیل مسایل روانی از خدمت سربازی معاف خواهد شد.
یدیعوت تأکید کرد، بنا به برآوردهای ارتش، در سال جاری ۳۲.۹ درصد جوانانی که به سن خدمت سربازی رسیده‌اند به دلایل روانی معافیت خواهند گرفت.
این روزنامه افزود، فرماندهی ارتش تلاش می‌کند این پدیده را کاهش دهد به ویژه آنکه با کسری ۴۴ درصدی در نسبت زنان نامزد برای خدمت سربازی در سال جاری روبه‌روست.
یدیعوت گزارش داد، «موتی الموز» فرمانده بخش نیروی انسانی در ارتش رژیم صهیونیستی دو هفته پیش نامه‌ای به افسران بخش سلامت انسانی ارتش فرستاده و از آنها خواسته از حجم معافیت‌ها به دلایل روانی بکاهند.
این روزنامه در پایان اعلام کرد، نسبت معافیت‌ها به دلایل پزشکی ۲.۵ درصد است اما نسبت معافیت‌ها به دلایل روانی به ۶.۵ در سال گذشته میلادی رسید.
انتهای پیام/ص