خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهران احمدی به‌زودی مقابل دوربین «پایتخت ۶» می‌رود

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 29 دی 1398 - 16:10
مهران احمدی که پس از یک فصل دوری از «پایتخت»، قرار است در فصل ششم این مجموعه به ایفای نقش بپردازد، به‌زودی در شمال کشور مقابل دوربین سیروس مقدم خواهد رفت.
پايتخت،فصل،ششم،مجموعه،مهران،نوروز،دوربين

مهران احمدی که پس از یک فصل دوری از «پایتخت»، قرار است در فصل ششم این مجموعه به ایفای نقش بپردازد، به‌زودی در شمال کشور مقابل دوربین سیروس مقدم خواهد رفت.
الهام غفوری ـ تهیه‌کننده مجموعه‌ سریال‌های «پایتخت» ـ در گفت‌وگویی با ایسنا از ادامه تصویربرداری فصل ششم در شمال کشور خبر داد و اعلام کرد که به‌زودی قرار است مهران احمدی مقابل دوربین این سریال قرار بگیرد.
این تهیه‌کننده درباره‌ی مراحل تولید «پایتخت ۶» توضیح داد: کار تولید این مجموعه در شمال کشور به خوبی پیش می‌رود و امیدواریم که بتوانیم بعد از این روزهای تلخی‌ که مردم کشورمان تجربه کردند، در نوروز کار خوبی را رقم بزنیم.
برای ما در این سال‌ها مهم این بوده که مردم در ایام نوروز شاد باشد، امیدواریم امسال هم بتوانیم این اتفاق را رقم بزنیم.
تاکنون هومن حاجی عبدالهی، احمد مهرانفر و محسن تنابنده مقابل دوربین پایتخت رفته‌اند.
فصل ششم مجموعه تلویزیونی «پایتخت» در ۱۵ قسمت برای پخش در نوروز ۹۹ از شبکه یک سیما ساخته می‌شود.
محسن تنابنده، ریما رامین‌فر، احمد مهران‌فر، مهران احمدی، هومن حاجی عبداللهی، بهرام افشاری، نسرین نصرتی، سارا و نیکا فرقانی، عطیه جاوید، سلمان خطی، ابوالفضل رجبی، غلامعلی رضایی بازیگران اصلی این سریال هستند.
تصویربرداری فصل ششم مجموعه تلویزیونی «پایتخت» به کارگردانی سیروس مقدم و تهیه‌کنندگی الهام غفوری، نهم آذر ماه امسال در منطقه شیرگاه مازندران آغاز شد.
انتهای پیام