سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق در مرکز معلولان جمهوری چک، ۸ کشته و ۲۰ مجروح بر جا گذاشت

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 29 دی 1398 - 13:26
رسانه‌ها از آتش‌سوزی در یک مرکز ویژه معلولان شهر «وجپرتی» جمهوری چک خبر دادند؛ حریقی که طبق خبرهای اولیه حداقل هشت نفر در آن کشته و ۲۰ تن زخمی شدند. <br/>
چك،مركز،جمهوري،معلولان،گزارش

رسانه‌ها از آتش‌سوزی در یک مرکز ویژه معلولان شهر «وجپرتی» جمهوری چک خبر دادند؛ حریقی که طبق خبرهای اولیه حداقل هشت نفر در آن کشته و ۲۰ تن زخمی شدند.
حریق در مرکز معلولان جمهوری چک، ۸ کشته و ۲۰ مجروح بر جا گذاشت
به گزارش گروه بین‌اتلملل خبرگزاری فارس، بنا بر گزارش رسانه‌های محلی در جمهوری چک، در ساعت‌های اولیه بامداد امروز در شهر وجپرتی این کشور، یک مرکز ویژه معلولان دچار حریق مرگبار شده است.
به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، رسانه‌های محلی در جمهوری چک ابتدا خبر دادند، در نتیجه آتش‌سوزی در یک مرکز ویژه سالمندان در شهر وجپرتی، حداقل هشت نفر جانشان را از دست دادند و ۲۰ تن زخمی شدند؛ زخمی‌هایی که حال سه تن از آنها وخیم گزارش شده است.
دقایقی بعد از انتشار خبر بروز آتش‌سوزی در یک مرکز سالمندان جمهوری چک، مقام‌های جمهوری چک اعلام کردند مرکزی که دچار حریق شده، یک مرکز ویژه کمک به معلولان بوده است.
طبق گزارش‌ها، برای اولین بار در ساعت ۴:۴۹ دقیقه صبح به وقت محلی بود که گزارش آتش‌سوزی در این مرکز اعلام شد.
مقام‌های جمهوری چک اعلام کردند که نیروهای امدادی توانستند با حضور به موقع در صحنه، مانع از گسترش و سرایت آتش‌سوزی به دیگر مناطق شوند.
هنوز رسانه‌ها و مقام‌های این کشور درباره اینکه دلیل آتش‌سوزی چه بوده، اظهارنظری انجام نداده‌اند.
انتهای پیام/م