بارش برف و باران تا چهارشنبه به تناوب ادامه دارد
کارشناس هواشناسی گیلان بارندگی، ابرناکی، وزش باد و مه آلودگی را از جمله پدیده های جوی مورد انتظار طی امروز و فردا دانست و یادآور شد: تا صبح چهارشنبه بارش باران و برف به تناوب ادامه دارد.

ایسنا/گیلان کارشناس هواشناسی گیلان بارندگی، ابرناکی، وزش باد و مه آلودگی را از جمله پدیده های جوی مورد انتظار طی امروز و فردا دانست و یادآور شد: تا صبح چهارشنبه بارش باران و برف به تناوب ادامه دارد.
مازیار غلامی در گفت وگو با ایسنا، با بیان این در حال حاضر بارش باران در جلگه و بارش برف در ارتفاعات گیلان ادامه دارد، اظهار کرد: تمام ایستگاه های جلگه ای گیلان طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش بارندگی داشتند.
وی با بیان اینکه رودبار با ۱۳ درجه سانتی گراد گرم ترین و دیلمان با سه درجه سانتی گراد زیر صفر سردترین نقاط استان طی ۲۴ ساعت گذشته بودند، تصریح کرد: کمینه دمای شهر رشت چهار درجه سانتی گراد و بیشینه دمای آن هفت درجه سانتی گراد است.
کارشناس هواشناسی گیلان از بارش ۱۸ سانتیمتری برف در ماسوله، ۱۵ سانتیمتری در جیرنده و شش سانتیمتری در دیلمان خبر داد و اضافه کرد: در محور اسالم به خلخال نیز ۳۵ سانتیمتر برف باریده است.
همچنین بارش ۴۰ سانتیمتری در لشکان، ۳۲ سانتیمتری در بره سر و ۲۰ سانتیمتری در اشکورات داریم.
غلامی بارندگی، ابرناکی، وزش باد و مه آلودگی را از جمله پدیده های جوی مورد انتظار طی امروز و فردا دانست و یادآور شد: آسمان فردا ابری تا نیمه ابری همراه با مه آلودگی و بارش های متناوب است.
البته از فردا به تدریج از شدت بارش ها کاسته می شود، اما تا صبح چهارشنبه بارش باران و برف به تناوب ادامه دارد.
وی با اشاره به بارش ۲۲ میلیمتری باران در ایستگاه رشت، گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته بندرانزلی با ۴۰ میلیمتر رکورددار میزان بارش هاست.
از ایستگاه خمام نیز ۲۷ میلیمتر و از ایستگاه رضوانشهر ۲۴ میلیمتر گزارش بارندگی داشتیم.
کارشناس هواشناسی گیلان، ارتفاع موج دریا برای امروز را بین یک متر تا ۲.۵ متر دانست و خاطرنشان کرد: تا چهارشنبه دریا برای فعالیت های مرتبط نامناسب است.
انتهای پیام