خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمبود600 تخت بیمارستانی در خراسان شمالی/ ساخت بیمارستان خصوصی در بجنورد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 29 دی 1398 - 12:16
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این استان با کمبود 600 تخت بیمارستانی مواجه است.
خصوصي،بيمارستان،تخت،استان

ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: این استان با کمبود 600 تخت بیمارستانی مواجه است.
دکتر سید احمد هاشمی در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: از سوی دیگر این استان محروم از بیمارستان خصوصی است و حتی یک تخت بیمارستانی در حوزه بخش خصوصی وجود ندارد.
وی افزود: یکی از راه های جبران کمبود تخت های بیمارستانی در استان ساخت و راه اندازی بیمارستان های خصوصی است.
هاشمی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده قرار بر این شده است تا در دهه فجر امسال کلنگ ساخت بیمارستان خصوصی 120 تخت خوابی در بجنورد بر زمین زده شود.
وی اظهارکرد: سرمایه گذار بخش خصوصی برای راه اندازی این بیمارستان باید حداقل رقم 100 میلیارد تومان هزینه کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: شهر شیروان یکی دیگر از مناطق این استان است که ظرفیت ساخت بیمارستان خصوصی را دارد.
انتهای پیام