خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت ۵۶ مدرسه دوشیفته در ساوه

ایسنا | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 29 دی 1398 - 11:44
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از فعالیت ۵۶ مدرسه دو شیفته در سطح شهرستان ساوه خبر داد.
شهرستان،پرورش،آموزش،ساوه،شوراي،دانش،آمار،مدارس،آموزي،مدرسه،آ ...

ایسنا/مرکزی مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه از فعالیت ۵۶ مدرسه دو شیفته در سطح شهرستان ساوه خبر داد.
ابراهیم فراشیانی امروز یکشنبه، به مناسبت فرارسیدن هفته شورای آموزش و پرورش(۲۴ الی ۳۰ دیماه) با شعار "نگاه ملی، تحول منطقه‌ای" در نشستی با خبرنگاران اظهار کرد: قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش از ارزشمندترین قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی در دیماه سال ۱۳۷۲ بود که با هدف عدم تمرکز و مشارکت در تصمیم گیری به تصویب نمایندگان مجلس رسید.
وی مشارکت مردم در ماموریت‌های آموزش و پرورش و بهره گیری کلیه منابع و امکانات به منظور تاسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و تسهیل در فعالیت‌های اجرایی نظام تعلیم و تربیت را هدف از تشکیل شورای آموزش و پرورش در کشور عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه در هر شهرستانی شورای تامین، شورای برنامه‌ریزی و شورای آموزش پرورش به عنوان سه شورای اصلی فعالیت دارند، افزود: فرماندار شهرستان، ریاست شورای آموزش و پرورش را بر عهده دارد و مدیر آموزش و پرورش دبیر شوراست.
فراشیانی از شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه به عنوان یکی از فعال‌ترین شوراهای آموزش و پرورش استان یاد کرد و افزود: انتخاب شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه در چند سال اخیر به عنوان شورای برتر استان به دلیل حجم بالای مصوبات و مشارکت مردم در ماموریت‌های محوله صورت گرفته است.
وی از برگزاری ۲۶۸ جلسه از ابتدای تاسیس شورای آموزش و پرورش در شهرستان ساوه خبر داد و گفت: در سال جاری ۶۱ پیشنهاد در این شورا به تصویب رسیده است که نامگذاری یکی از مدارس به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، تغییر کاربری بخشی از فضاهای مازاد آموزش و پرورش از آموزشی به تجاری، فرهنگی و اداری و نیز مشارکت شهرداری‌ها در حوزه آموزشی با اختصاص پنج درصد هزینه صدور پروانه‌های ساختمانی از جمله مصوبات مهم بوده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه در ادامه گفت: هم اکنون آمار دانش آموزی شهرستان ساوه به مرز ۵۵ هزار نفر رسیده است که در ۳۰۴ مدرسه مشغول تحصیل هستند و این آمار بیانگر رشد فزاینده جمعیت دانش آموزی است.
وی تصریح کرد: به نسبت افزایش جمعیت دانش آموزی، شهرستان ساوه از معدود شهرستان‌هایی است که با توجه به رشد فزآینده آمار دانش آموزان با کمبود فضای آموزشی و نیروی انسانی مواجه است.
وی با تاکید بر اینکه مدارس دو شیفته و آمار بالای دانش آموز در هر کلاس از مهمترین معضلات نظام تعلیم و تربیت در ساوه به شمار می روند، افزود: با وجود محدودیت های موجود، اما دانش آموزان ساوجی رتبه‌های برتر علمی را به لحاظ استعداد بالا کسب می کنند که در صورت تک شیفت شدن و کیفیت بخشی به امر تعلیم و تربیت، جمعیت دانش آموزی شهرستان در پیمودن مدارج علمی گام‌های بهتری را خواهند برداشت.
وی همچنین خواستار نگاه جدی دستگاه‌های فرادستی برای تامین نیروی انسانی و معلم در ساوه شد و افزود: هم اکنون چهار مدرسه در حال احداث و تکمیل است و یکی از مدارس همزمان با دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید.
همه تلاش ما تک شیفته کردن، کاهش آمار دانش آموزی در کلاس و افزایش سهمیه نیروی انسانی است.
فراشیانی در ادامه گفت: از ۳۰۴ مدرسه موجود در شهرستان ۸۲ مدرسه غیرانتفاعی است و ساوه از جمله مدارس پیشرو در حوزه مدارس غیر انتفاعی به شمار می رود.
وی افزود: سرانه فضای آموزشی برای هر دانش آموز سه متر است.
هم اکنون این سرانه در ساوه ۱.۸ است و در تلاش هستیم تا ظرف سه سال آینده به سرانه استاندارد مصوب سازمان نوسازی و تجهیز مدارس برسیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه بیشترین آمار افراد بیسواد شهرستان مربوط به افراد بالای ۴۵ سال است، گفت: براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ که از سوی استانداری مرکزی اعلام شده است در حال حاضر هشت هزار و ۲۳۷ نفر در این شهرستان بیسواد هستند و همه ساله سهمیه خاصی برای باسواد کردن مردم در نظر گرفته می‌شود.
به گفته فراشیانی در حال حاضر ۹۵.۶ درصد مردم شهرستان ساوه باسواد هستند و در سال جاری برای باسواد کردن ۵۴۲ نفر از شهروندان و نیز اتباع خارجه برنامه ریزی شده و اجرایی خواهد شد.
انتهای پیام