خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاوره: دورتموند نشان داد آماده و زنده است

فارس | ورزشی | یکشنبه، 29 دی 1398 - 11:15
سرمربی سوئیسی بورسیا دورتموند بعد از کسب برد پر گل مقابل آگسبورگ معتقد است شاگردانش نشان دادند که آماده و پرشور هستند.
گل،بازي،هالند،آماده،آگسبورگ،بورسيا،خوشحالم،دورتموند

سرمربی سوئیسی بورسیا دورتموند بعد از کسب برد پر گل مقابل آگسبورگ معتقد است شاگردانش نشان دادند که آماده و پرشور هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شب گذشته بورسیادورتموند نخستین بازی دور برگشت بوندس لیگا را با بردی عجیب پشت سر گذاشت.
شاگردان لوسین فاوره در حالیکه از میزبان 2 بر یک عقب بودند، 5 بر 3 پیروز شدند.
در این مصاف ارلینگ هالند، مهاجم نروژی و تازه وارد در نخستین بازی رسمی اش برای بورسیا، هت تریک کرد.
فاوره بعد از بازی اظهار داشت: بسیار خوشحالم که پنج گل در حالی زدیم که از حریف عقب بودیم.
این امر نشان می دهد که تیم چقدر آماده و زنده است.
وی افزود: از این بابت بسیار راضی هستم.
به غیر از این تمایلی ندارم درباره چیزی دیگر حرف بزنم.
البته باید آنالیزی دقیق انجام دهیم.
زیرا همیشه در وضعیتی قرار نمی گیریم که 5 گل بزنیم.
مهم ترین نکته این است که حرکت کاملا مثبتی در بازی داشتیم.
فاوره در مورد هالند، مهاجم 19 ساله ای که به تیم در نقل و انتقالات زمستانی اضافه شد، نیز عنوان کرد: بابت درخشش او بسیار خوشحالم.
ارلینگ نشان داد که چقدر آماده از نظر جسمانی و روحی است.
در مصاف شب گذشته آگسبورگ توسط نیدرلخنر 34 و 55 همینطور ریشتر 46 به گل رسید اما دورتموند گل های خود را توسط برانت 49، هالند 59، 70 ،79 و سانچو 61 زد.
انتهای پیام/ا