خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجلس ساز و کار اخذ مالیات از کالاها را تعیین کرد

فارس | سیاسی | یکشنبه، 29 دی 1398 - 10:41
نمایندگان مجلس ساز و کار اخذ مالیات و عوارض از کالاهای مسافران خارجی و بلیت خریداری شده توسط گردشگران خارجی از شرکت های هواپیمایی ایرانی را تعیین کردند.
خارجي،ماليات،عوارض،ايراني،مجلس،پرداختي

نمایندگان مجلس ساز و کار اخذ مالیات و عوارض از کالاهای مسافران خارجی و بلیت خریداری شده توسط گردشگران خارجی از شرکت های هواپیمایی ایرانی را تعیین کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز(یکشنبه) خانه ملت مجلس ماده ۱۱ لایحه مالیات بر ارزش افزوده را به تصویب رساندند.
بر اساس این مصوبه، مالیات و عوارض پرداختی بابت خرید کالاها در داخل ایران که ظرف دو ماه از تاریخ خرید همراه مسافران اعم از ایرانی و خارجی از کشور خارج می شود و نیز مالیات و عوارض پرداختی گردشگران خارجی بابت بلیت پرواز خارجی خریداری شده از شرکت های هواپیمایی ایرانی هنگام خروج از کشور با ارائه صورتحساب الکترونیکی و یا اسناد و مدارک مثبته توسط سازمان از محل وصولی های خارجی مسترد می گردد آیین نامه اجرایی این ماده ظرف مدت ۶ ماه از تاریخ ابلاغ این قانون توسط سازمان تهیه می شود و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می رسد.
انتهای پیام/