خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 دی 1400
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان دیپی (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرز تهیه باسلوق انار

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 24 دی 1397 - 12:50
در این مطلب طرز تهیه باسلوق انار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
آب،حرارت،بگذاريد،بزنيد،مخلوط،ژلاتين،پيمانه،پودر،انار

خلاصه خبر

مواد لازم:
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
باسلوق انار
شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.