خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

برگزیده سیاسی بین‌الملل ورزشی اقتصادی اجتماعی و حوادث فرهنگی و هنری دانش و فناوری سلامت و پزشکی تصویری چند‌رسانه‌ای دین و اندیشه بازار استان‌ها یادداشت
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

آخرین اخبار به صورت آنی در موتور جستجوی خبیر:
جستجو در میان 1795121 خبر

خلاصه‌ساز خبیر‌نیوز ۲۵٪ از مهمترین جملات این متن را به صورت هوشمند برای شما خلاصه نموده است.

طرز تهیه باسلوق انار

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 24 دی 1397 - 12:50
در این مطلب طرز تهیه باسلوق انار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
آب،حرارت،بگذاريد،بزنيد،مخلوط،ژلاتين،پيمانه،پودر،انار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایران است که بدون کمترین هزینه‌ای و همین‌طور بدون نیاز به فر می‌توانید آن را تهیه کنید.
در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه باسلوق انار خوشمزه برای شب‌های زمستانی درست کنید.
بیشتر بخوانید: پخت شیرینی روز مادر، پخت شیرینی شکلاتی با توت فرنگی
مواد لازم:
رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
آب انار: ۱ پیمانه
باسلوق انار
طرز تهیه:
۱.
آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید.
بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.
۲.
شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم‌کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود.
بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.
۳.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
۴.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
سینی‌ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.
روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
۵.
کف دست را چرب کرده، مایه باسلوق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله‌ای درآورید، وقتی باسلوق لوله‌ای شد روی آن دانه‌های انار ریخته و فویل را به دور باسلوق جمع کنید.
۶.
باسلوق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود.
بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۷.
بعد از آماده شدن باسلوق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش‌های عرضی بزنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/



برچسب‌ها:


سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.
[favicon بیرنیوز] سامانه هوشمند تحلیل خبر نسخه بتا ۰.۳ | 1795121 خبر
برای بهره‌مندی از وب سرویس خلاصه‌ساز متون خبیر‌نیوز، با ما در ارتباط باشید:
انتخاب و چینش خبرها در این سایت به صورت خودکار توسط جستجوگر خبر خبیر‌نیوز صورت می گیرد. خبیر‌نیوز هیچ مسئولیتی در قبال محتویات خبرها ندارد.