طرز تهیه باسلوق انار
باشگاه خبرنگاران
|
یادداشت
|
دوشنبه، 24 دی 1397 - 12:50
در این مطلب طرز تهیه باسلوق انار را به شما عزیزان آموزش دادهایم.

خلاصه خبر
مواد لازم:
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
باسلوق انار
شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
باسلوق انار
شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.