خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 06 مرداد 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرز تهیه باسلوق انار

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 24 دی 1397 - 12:50
در این مطلب طرز تهیه باسلوق انار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
آب،حرارت،بگذاريد،بزنيد،مخلوط،ژلاتين،پيمانه،پودر،انار

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، باسلوق یکی از شیرینی‌های سنتی ایران است که بدون کمترین هزینه‌ای و همین‌طور بدون نیاز به فر می‌توانید آن را تهیه کنید.
در این مطلب به شما آموزش می‌دهیم که چگونه باسلوق انار خوشمزه برای شب‌های زمستانی درست کنید.
بیشتر بخوانید: پخت شیرینی روز مادر، پخت شیرینی شکلاتی با توت فرنگی
مواد لازم:
رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم
روغن مایع: ۱ قاشق چای خوری
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل: ۲ پیمانه
دانه انار: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱/۲ پیمانه
گلاب: ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل: ۵۰ گرم
آب انار: ۱ پیمانه
باسلوق انار
طرز تهیه:
۱.
آب انار را با نشاسته در کاسه‌ای ریخته و با همزن دستی هم بزنید تا محلولی یکنواخت به دست آید.
بعد کمی رنگ قرمز (در صورت تمایل) و گلاب اضافه کرده، مخلوط کنید.
۲.
شکر را هم اضافه کرده و با دیگر مواد مخلوط کنید.
ظرف را روی حرارت ملایم بگذارید و دائم هم بزنید تا کم‌کم به صورت یکنواخت غلیظ شود و گلوله نشود.
بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید.
۳.
پودر ژلاتین را به همراه دو قاشق سوپخوری آب انار مخلوط کنید و روی حرارت غیرمستقیم بگذارید و دائم هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.
بعد از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا خنک شود.
۴.
ژلاتین را به مایه نشاسته اضافه کرده و مخلوط کنید.
سینی‌ای را آماده کرده و کف آن کاغذ آلومینیوم پهن کنید.
روی کاغذ را با یک لایه پودر نارگیل بپوشانید.
۵.
کف دست را چرب کرده، مایه باسلوق را روی پودر نارگیل ریخته و با کف دست آن را به شکل لوله‌ای درآورید، وقتی باسلوق لوله‌ای شد روی آن دانه‌های انار ریخته و فویل را به دور باسلوق جمع کنید.
۶.
باسلوق را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب سفت شود.
بعد از این مدت آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۷.
بعد از آماده شدن باسلوق آن را از کاغذ آلومینیوم بیرون آورید و روی سطحی صاف با چاقوی تیز برش‌های عرضی بزنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/