خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باسواد شوید، پاداش بگیرید

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 29 دی 1398 - 08:58
رئیس اداره نهضت سوادآموزی شهرستان اسدآباد از اجرای طرح خودآموز همراه با پاداش ویژه برای سوادآموزان خبر داد.
باسواد،پاداش،نهضت،سوادآموزي،شهرستان،خودآموز،هدف،طرح،اسدآباد، ...

ایسنا/همدان رئیس اداره نهضت سوادآموزی شهرستان اسدآباد از اجرای طرح خودآموز همراه با پاداش ویژه برای سوادآموزان خبر داد.
محمد ضحاکی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: در طرح خودآموز با هدف باسواد کردن بی‌سوادن به ویژه جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال، افراد بی‌سواد با شرکت در دوره آموزشی و باسواد شدن پاداش می گیرند.
وی مبلغ پاداش باسواد شدن فرد بی‌سواد را ۷۷۵ هزار تومان برشمرد و افزود: در صورتی که فرد بی‌سواد برای باسواد شدن خود در کلاس‌های نهضت سوادآموزی شرکت کند این پاداش به او تعلق نخواهد گرفت مگر اینکه باسوادی این فرد توسط یکی از اقوام، آشنایان و همسایگان انجام گیرد که در این صورت علاوه بر پاداش در طرح خودآموز، ملزومات آموزشی از جمله کتاب درسی نیز در اختیار فرد قرار خواهد گرفت.
ضحاکی خاطرنشان کرد: طرح خودآموز برای افراد بی‌سواد ثبت‌نام نشده در سامانه نهضت سوادآموزی شهرستان قابل اجراست و افراد بی‌سواد باید در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باشند که البته افراد دارای مدرک دوم ابتدایی هم پذیرش می شوند.
وی در ادامه با بیان اینکه امسال ۴۰۰ نفر از بی‌سوادان اسدآبادی باسواد شده اند، گفت: براساس آمار سامانه نهضت و پالایش آماری انجام گرفته مشخص شده که تعداد واقعی افراد بی بهره از سواد در گروه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال شهرستان اسدآباد کمتر از ۱۰۰۰ نفر بوده و کمتر از دو درصد از گروه سنی هدف مورد نظر به تعداد ۶۴۳ نفر دارای سواد نیستند.
بیشترین بی‌سوادان را زنان به ویژه روستایی تشکیل می‌دهند
رئیس اداره نهضت سوادآموزی اسدآباد با اشاره به اینکه بیشترین بی‌سوادان شهرستان را قشر زنان تشکیل داده اند و اکثریت بی‌سوادان در روستا ساکن هستند، خاطرنشان کرد: علت بی‌سوادی اکثریت بی‌سوادان بی انگیزگی و یا ضعیف بودن خانواده ها از نظر اقتصادی بوده که با وجود مراجعه آموزشیاران به درب منازل برخی از آنها به علت همین بی انگیزگی علاقه ای به باسواد شدن و حضور در کلاس های سوادآموزی ندارند.
وی با بیان اینکه برای تشویق بی‌سوادان به سواددار شدن مشوق های مختلفی برای ریشه کنی بی‌سوادی درنظر گرفته شده است، اظهار کرد: در حال حاضر کمیته امداد و بهزیستی به افراد بی‌سواد تحت حمایت خود را که اقدام به باسواد شدن کرده و در کلاس آموزشی نهضت شرکت کنند، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان پاداش اهدا می کند.
ضحاکی اضافه کرد: در سطح روستاها نیز به عنوان مشوق جهادکشاورزی به افراد بی‌سواد که نسبت به باسواد شدن اقدام می کنند، نهاده های دامی، باغی و کشاورزی فوق العاده در اختیارشان قرار می دهد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تخفیفات شهرداری در رابطه با عوارض نیز از دیگر مشوق هایی است که در این شهرستان برای باسواد شدن بی‌سوادان توسط شهرداری درنظر گرفته شده است.
انتهای پیام