خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توافق تجاری آمریکا و چین فشار بر اقتصاد جهانی را کاهش داد

مهر | اقتصادی | شنبه، 28 دی 1398 - 16:12
توافق تجاری جدیدی که بین آمریکا و چین امضا شد، باعث شده است تا از ابهامات پیش روی تجارت جهانی که رشد اقتصاد جهانی را کند کرده بود، کاسته شود.
تجاري،ابهامات،اقتصاد،جهان،زده_است

به گزارش خبنگار مهر به نقل از اسپوتنیک، کریستالسنا جورجیه‌وا، مدیر اجرایی ارشد صندوق بین‌المللی پول (آی‌ام‌اف)، اعلام کرد توافق تجاری جدیدی که بین آمریکا و چین امضا شد، باعث شده است تا از ابهامات پیش روی تجارت جهانی که رشد اقتصاد جهانی را کند کرده بود، کاسته شود.
جورجیه‌وا به میهمانان حاضر در مؤسسه اقتصاد بین‌الملل پترسون واشنگتن، که یک اتاق فکر آمریکایی است، گفت: ما با کاهش ابهامات تجاری روبرو شده‌ایم اما این ابهامات از بین نرفته‌اند.
این آتش‌بس تجاری به معنای صلح تجاری نیست.
او اضافه کرد: آی‌ام‌اف در گزارش جدید سالانه چشم‌انداز اقتصادی جهان خود که روز دوشنبه منتشر خواهد شد، تخمین زده است که تنش‌های تجاری حدود ۷۰۰ میلیارد دلار به اقتصاد جهان آسیب زده است که این معادل ۰.۸ درصد تولید ناخالص داخلی جهان است.
او ادامه داد: این تخمین‌ها تنها یک سوم کل تأثیر منفی تنش‌های تجاری را در بر گرفته است چرا که ارزیابی دقیق باقی تأثیراتی که این تنش‌ها به واسطه ایجاد ابهاماتی در فضای تجارت بین‌الملل بر سرمایه‌گذاران می‌گذارند، دشوار است.