خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی یک محکوم به قصاص پس از ۲۲ سال

مشرق | اجتماعی و حوادث | شنبه، 28 دی 1398 - 16:00
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان از آزادی یک زندانی محکوم به قصاص پس از ۲۲ سال خبر داد.
ديه،دادستان،آزادي،مبلغي،زنداني،نيم،پيگيري،زندان

به گزارش مشرق، مجتبی قهرمانی با اشاره به آزادی یک زندانی پس از ۲۲ سال و نیم با پیگیری و مساعدت دادستان کل کشور در تأمین دیه، درباره جزئیات این پرونده، اظهار کرد: در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۶ فردی در جریان یک درگیری، همکارش را با ضربه چاقو به قتل رساند و پس از دستگیری و رسیدگی قضایی محکوم به قصاص نفس شد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان با بیان اینکه اولیای‌دم گذشت را منوط به دریافت دیه کرده بودند و قاتل نیز توانایی پرداخت دیه را نداشت، افزود: دادستان کل کشور در سفری که اخیراً به بندرعباس داشت در جریان موضوع قرار گرفت و بر اقدامات لازم برای پیگیری و فراهم کردن مقدمات آزادی این فرد تأکید و شخصاً نیز مبلغی را برای تأمین دیه پرداخت کرد.
وی تصریح کرد: با اعزام نماینده ستاد دیه به استان خراسان جنوبی، شناسایی اولیای‌دم، مذاکره با آنها، پادرمیانی معتمدین و جمع‌آوری مبلغی دیگر از خیرین، نهایتاً رضایت دختر و همسر مقتول اخذ و زندانی پس از بیست و دو سال و نیم تحمل زندان، آزاد شد.
قهرمانی خاطرنشان کرد: آزادی زندانیان نیازمند و افرادی که به لحاظ مشکلات مالی و اقتصادی در زندان مانده‌اند قطعاً دارای اجر فراوان اخروی است و موجب کاهش آسیبهای اجتماعی می‌شود.