خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درآمد 1400 میلیارد تومانی قانون شوراهای آموزش و پرورش

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 28 دی 1398 - 12:33
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر 1400 میلیارد تومان از طریق قانون شوراهای آموزش و پرورش جذب دستگاه تعلیم و تربیت شده است.
آموزش،پرورش،توسعه،شوراهاي،انساني،معاون،وزير،يادآور،قانون،اجتماعي

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر 1400 میلیارد تومان از طریق قانون شوراهای آموزش و پرورش جذب دستگاه تعلیم و تربیت شده است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، مجتبی زینی‌وند معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش در همایش ملی گرامیداشت هفته شوراهای آموزش و پرورش که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار داشت: امروز دانش و دانایی و همین طور نیروی انسانی آموزش دیده از مهمترین شاخص‌های توسعه یافتگی و برتری کشورهاست.
وی ادامه داد: اگر سرمایه انسانی و اجتماعی را مهم‌ترین عامل توسعه بنیان و دانایی بدانیم، آموزش و پرورش به منزل توسعه سرمایه انسانی، اهمیت و جایگاه والایی دارد.
معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: توسعه و آموزش با یکدیگر رابطه دو جانبه‌ای دارند و نقطه پیوند آموزش و توسعه انسان است؛ انسانی که محور و اساس آموزش و پرورش است.
زینی‌وند با بیان اینکه برای توسعه، مهمترین اولویت آموزش و پرورش است، یادآور شد: همه باید نسبت به معلم و مدرسه مسؤولیت اجتماعی خود را ایفا کند و همه وزرا و مدیران ارشد باید دغدغه نظام آموزش و پرورش را داشته باشند و حتی نمایندگان مجلس در راستای تقویت این نهاد انسان‌ساز، مصوبات خود را تبدیل به قانون کنند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: قطعا آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند از این مسؤولیت بزرگ بر آید و باید تمام مدیران نسبت به رفع مشکلات آموزش و پرورش اقدام کنند.
زینی‌وند یادآور شد: خوشبختانه با توجهات مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید در چند سال اخیر در همه بخش‌ها شوراهای آموزش و پرورش رشد خوبی داشته است و در سال 97، تعداد 30 هزار مصوبه این شورا گذرانده که 86 درصد این مصوبات تحقق پیدا کرده و اجرایی شده است و 1400 میلیارد تومان از قانون شوراها جذب ادارات آموزش و پرورش شده و شاهد ظرفیت سازی نوینی در این حوزه هستیم.
وی یادآور شد: شوراهای آموزش و پرورش به عنوان کانون و محور تحول و حل مشکلات آموزش و پرورش تبدیل شده است.
انتهای پیام/