خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان بوشهر تسهیل می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 دی 1398 - 12:08
بوشهر - رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان بوشهر تسهیل می‌شود.
استان،مركز،دانشگاهي،شكوفايي،نوآوري،جهاد،تجاري،بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، علی احمدی‌زاده صبح شنبه در آئین افتتاحیه مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی استان بوشهر اظهار داشت: این مرکز نقش بسیار مهمی در راستای توسعه کسب و کارهای فناورانه خواهد داشت.
وی ترویج و نوآوری و شکوفایی برای دانش آموختگان استان را از مزایای این مرکز دانست و اضافه کرد: فعالیت این مرکز طی تفاهم نامه‌ای فی مابین وزارت ورزش و سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش آموختگان کشور منعقد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر با اشاره به اینکه مرکز منش در پنج استان به صورت پایلوت آغاز شده است خاطرنشان کرد: جوانان استان و فارغ‌التحصیلان سراسر استان در این مرکز آغاز به فعالیت خواهند کرد و به مرور در بحث تجاری سازی کسب و کارها نیز ورود خواهیم کرد.
وی افزود: بحث ویژه ما در مرکز نوآوری و شکوفایی بحث‌های اداری است که فارغ‌التحصیلان دانشگاهی برای تأسیس شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد دارند و قرار شده در اینجا ضمن تسهیل آموزش‌های لازم نیز ارائه شود.
احمدی زاده اظهار کرد: آموزش‌های ترویجی، نوآوری و شکوفایی که تا مرحله تجاری سازی فناوری در کنار این عزیزان خواهیم بود و افراد صاحب ایده و خلاقیت تیم سازی انجام خواهند داد.
وی ادامه داد: در اختیار قرار دادن فضا، امکانات لازم برای تیم سازی و همچنین تسهیلات که شامل بلاعوض و صندوق توسعه است و با توجه به سابقه جهاد دانشگاهی در حوزه تجاری سازی فناوری، انشاالله در این حوزه به جوانان کمک خواهد شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر گفت: این فعالیت‌ها بیشتر در زمینه کسب کارهای اینترنتی، و به طور ویژه در حوزه‌های انرژی و آبزیان که ظرفیت‌های استان است دنبال می‌شود.