سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست لاتزیو مقابل جنوا/ پیروزی اودینزه و امپولی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 28 بهمن 1397 - 20:21
در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و چهارم سری آ. ایتالیا، از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه، سه دیدار همزمان برگزار شد.
دقيقه،گل،يوونتوس،سري،رساند،ديدار

هفته بیست و چهارم سری آ.
ایتالیا؛
به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در چارچوب رقابتهای هفته بیست و چهارم سری آ ایتالیا، از ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه، سه دیدار همزمان برگزار شد که در مهمترین دیدار لاتزیو مقابل میزبانش جنوا با نتیجه دو بر یک شکست خورد.
میلان بادلج در دقیقه ۴۴ برای آبی‌پوشان رم گلزنی کرد، اما در ادامه آنتونیو سانابریا در دقیقه ۷۵ گل تساوی جنوا را به ثمر رساند و دومنیکو کریسکیتو هم در دقیقه ۳+۹۰ گل برتری میزبان را به ثمر رساند.
در دو مسابقه همزمان دیگر، امپولی با سه گل ساسولو رو شکست داد و اودینزه با یک گل مقابل کیه وو به برتری رسید.
پیش از این سه دیدار نیز، بعد از ظهر امروز، فیورنتینا چهار بر یک میزبانش اسپال را مغلوب کرده بود.
بیشتر بخوانید:
یوونتوس ۳ - فروزینونه ۰/ بانوی پیر با بردی قاطع آماده سفر به مادرید شد
یوونتوس 3 - ساسولو 0/بانوی پیر اختلاف امتیاز را با ناپولی به 11 رساند
فیورنتینا ۰ - ناپولی ۰/رویای رسیدن به یوونتوس برای ناپلی‌ها دست نیافتنی‌تر شد
انتهای پیام/
نتایج هفته بیست و چهارم سری آ