سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برادر مفتی داعش در موصل بازداشت شد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 28 دی 1398 - 07:56
نیروهای امنیتی عراق برادر مفتی داعش در موصل معروف به "ابو عبدالباری" را بازداشت کردند.
مفتي،امنيتي،گروه،بازداشت،معروف،النعمه،مسؤول

نیروهای امنیتی عراق برادر مفتی داعش در موصل معروف به "ابو عبدالباری" را بازداشت کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه سومریه نیوز، گروه اطلاع‌رسانی امنیتی عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد،‌ هنگ "سوات" وابسته به فرماندهی پلیس نینوا توانست نزار علی بشیر النعمة را که مسؤول امنیتی داعش بوده، بازداشت کند.
طی این بیانیه آمده است، بشر النعمه بردار مفتی داعش به نام شفاء النعمه است که اخیرا بازداشت شد.
به همراه او گوشی‌های موبایل و سه سیم کارت که متعلق به مفتی داعش بود،‌ کشف و ضبط شده است.
شفاء النعمه مسؤول امور شرعی و مفتی داعش و یکی از نیروهای صف اول این گروه تروریستی معروف به ابو عبدالباری است.
این فرد به عنوان امام جماعت و خطیب در تعدادی از مساجد شهر فعالیت می‌کرد و به ایراد خطبه‌هایی تحریک‌آمیز علیه نیروهای امنیتی معروف بود.
این گروه رسانه‌ای تاکید کرد: او افراد را به پیوستن به داعش و بیعت با این گروه ترغیب می‌کرد و تفکر تکفیری افراطی را در جریان تسلط داعش بر شهر موصل بسط و گسترش می‌داد.
طبق بیانیه گروه اطلاع‌رسانی عراق، دو فرزند او یکی مسؤول گردان تک‌تیراندازان خارجی و دیگر به عنوان نیروی امنیتی در جریان تسلط داعش بر موصل فعالیت می‌کردند.
در این بیانیه آمده است: برادر مفتی داعش در حالی که مخفیانه به منزلی که به منزل مفتی داعش در منطقه (محله المنصور) معروف بوده ،‌ وارد شده بود، بازداشت شد.
انتهای پیام