خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایگاههای آمریکایی به زندانی برای این نظامیان تبدیل شده‌اند

مهر | بین‌الملل | جمعه، 27 دی 1398 - 19:22
یکی از نمایندگان پارلمان عراق با اشاره به وحشت نظامیان آمریکایی از رزمندگان حشد شعبی گفت: پایگاههای آمریکایی به زندانی برای این نظامیان تبدیل شده است و آنها دائم در حال آماده باش هستند.
عراق،آمريكايي،پارلمان،نماينده،هدف،قرار،شعبي،نيروها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از النهرین، کریم علیوی نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق از تبدیل شدن پایگاه‌های آمریکایی در عراق به زندان نظامیان آمریکایی خبر داد.
وی افزود: پایگاه‌های آمریکایی در عراق در وحشت به سر می‌برند زیرا از خطرناک بودن تصمیمات ترامپ در هدف قرار دادن رهبران حشد شعبی و تشکیلات آن و شهادت و زخمی شدن دهها نفر از نیروهای مردمی عراق طی هفته‌های گذشته در راستای حمایت آشکار از اسرائیل و هدف قرار دادن محور مقاومت، آگاه هستند.
علیوی تاکید کرد: پایگاه‌های آمریکایی تبدیل به زندان نظامیانش در عراق شده است و آنها در آماده باش دائم به سر می‌برند و امکان خروج از این پایگاه‌ها را ندارند.
این نماینده پارلمان عراق اعلام کرد: بحث احتمال از سرگیری همکاری امنیتی با این نیروها رویاپردازی است و تصمیم پارلمان برای خروج این نیروها قابل برگشت نیست زیرا تصمیمی ملی در واکنش به حملات ناجوانمردانه این نیروهاست.
علیوی گفت: سال ۲۰۲۰ آغازی بر پایان حضور آمریکا در عراق است.
تهدید ترامپ به تحریم اقتصادی عراق ناشی از سیاست خصمانه و باج گیرانه رئیس جمهور آمریکاست که این بار با مخالفت همه گروههای ملی روبرو شده است.
نماینده ائتلاف فتح در پارلمان عراق بیان کرد: عراق نیازی به نظامیان آمریکایی ندارد و ارتش و حشد شعبی و دیگر نیروهای امنیتی توان دفع هر تهدیدی که امنیت و ثبات کشور را هدف قرار دهد را دارند.