سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست دولت توافق ملی لیبی برای دعوت تونس و قطر به کنفرانس برلین

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 27 دی 1398 - 16:14
وزارت خارجه دولت توافق ملی لیبی خواستار دعوت کشورهای تونس و قطر به کنفرانس برلین شد که یکشنبه آینده برگزار می‌شود.
ليبي،تونس،قطر،امنيت،دولت

وزارت خارجه دولت توافق ملی لیبی خواستار دعوت کشورهای تونس و قطر به کنفرانس برلین شد که یکشنبه آینده برگزار می‌شود.
به گزارش ایسنا، به نقل از القدس العربی، این وزارت‌خانه در پیامی به سفارت آلمان در طرابلس درخواست مذکور را مطرح کرد.
در این پیام آمده است، تونس با توجه به اینکه همسایه مرزی لیبی بوده و آوارگان این کشور را پناه داده و امنیت آن امنیت لیبی محسوب می‌شود، بسیار حائز اهمیت است.
این وزارت‌خانه همچنین به اهمیت مشارکت قطر اشاره کرده که همواره از مهم‌ترین حامیان انقلاب ۱۷ فوریه است که در پی آن دولت معمر قذافی، دیکتاتور لیبی در سال ۲۰۱۱ سرنگون شد.
وزارت خارجه دولت توافق مشارکت تونس و قطر را در کنفرانس برلین حمایت از مذاکرات صلح و برقراری امنیت و ثبات لیبی عنوان کرد.
انتهای پیام