راهپیمایی همدان در حمایت از رهبری و اقتدار نظام + تصاویر
مردم دارالمجاهدین همدان بعد از اقامه نماز جمعه با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» در حمایت از آرمانهای انقلاب اسلامی، دفاع از سپاه و تکریم شهدای هواپیمای اوکراینی راهپیمایی کردند.

مردم دارالمجاهدین همدان بعد از اقامه نماز جمعه با سر دادن شعار «مرگ بر آمریکا» در حمایت از آرمانهای انقلاب اسلامی، دفاع از سپاه و تکریم شهدای هواپیمای اوکراینی راهپیمایی کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، ظهر امروز مردم دارالمجاهدین همدان همراه با مسوولان بعد از اقامه نماز باشکوه جمعه به امامت آیتالله حبیبالله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان همدان راهپیمایی کردند.
راهپیمایی پرشور مردم ولایی همدان در حمایت از اقدام شجاعانه سپاه در حمله نظامی به پایگاه نظامی آمریکایی عینالاسد و شکست هیمنه شیطان بزرگ، پاسداشت نیروهای مسلح و تکریم خانوادههای شهدای سانحه هواپیمایی اوکراین انجام شد.
مردم در این راهپیمایی با سردادن شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر سازشکار»، «مرگ بر انگلیس»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر ضد ولایت فقیه» حمایت خود را از مقام معظم رهبری، آرمانهای انقلاب و سربازان وطن اعلام کردند.
نمازگزاران اهانت مزدوران داخلی و خارجی به نیروهای نظامی، مدافعان امنیت وطن و سردار سلیمانی را نیز به شدت محکوم کردند.
همزمان با شهر همدان در دیگر شهرستانهای استان نیز مراسم راهپیمایی بعد از اقامه نماز جمعه برگزار شد.
انتهای پیام/ 3140/ی