تیم ملی هندبال ایران
تیم ملی هندبال کشورمان در نخستین دیدارش در رقابتهای قهرمانی آسیا و انتخابی جهان به مصاف نیوزلند رفت.

هندبال قهرمانی آسیا؛
به گزارش خبرنگار توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، تیمهای ملی هندبال ایران و نیوزلند در رقابتهای قهرمانی هندبال آسیا و انتخابی مسابقات جهانی ۲۰۲۱ مصر، از ساعت ۱۰ و ۳۰ دقیقه به مصاف یکدیگر رفتند.
شاگردان حبیبی در حالی آماده این بازی شدند که ۲ ملی پوش کشورمان یعنی سعید حیدری راد و یونس آثاری در فاصله چند ساعت به این بازی موفق به دریافت روادید کویت و حضور در جمع ملی پوشان شدند.
با این حال انتظار نمیرفت این بازی برای ملی پوشان ایرانی خیلی سخت باشد و مشکلی به وجود بیاید، به همین دلیل غیبت این ۲ بازیکن در دیدار امروز شاید خیلی شرایط را پیچیده نکند.
تیم ملی نیوزلند حریف هندبالیستهای ایرانی، اما خیلی قدرتمند نیست، آنها در بازی نخستشان برابر بحرین با نتیجه ۴۵ - ۱۶ شکست سنگینی را تجربه کردند و در صورتی که امروز هم بازنده باشند از دور مسابقات کنار میروند، نکته این جاست که به دلیل ۳ تیمی بودن این گروه تیم ملی کشورمان در صورت پیروزی در بازی امروز بدون دردسر راهی مرحله بعدی خواهد شد.
نیمه نخست
بازی 2 تیم راس زمان اعلام شده آغاز شد و نخستین برای تیم ملی نیوزلند بود.مجتبی حیدرپور اما با توپ ربایی خوبش موفق شد نخستین امتیاز را کسب کند ، نیوزلند بازی را در ادامه به تساوی کشاند اما دوباره خیلی زود شاهو نصرتی گلزنی کرد.
محسن باباصفری که امروز برای تیم ملی کشورمان دروه دروازه قرار گرفته بود در ابتدای کار خیلی نمایش خوبی نداشت.اشتباه بازیکنان نیوزلندی و توپ ربایی های خوب مجتبی حیدرپور دوباره برای تیم ملی کشورمان امتیاز در پی داشت و در دقیقه سوم بازی نتیجه 4 -3 به سود تیم ملی کشورمان بود.
بازی در ادامه کار متعادل تر پیگیری شد ، بازیکنان تیم ملی هندبال کشورمان اما بر خلاف ابتدای بازی نمایش خوبی در حمله نداشتند و 2 موقعیت مسلم را از دست دادند.
تیم ملی کشورمان اما همان طور که انتظار می رفت ، تیم برتر میدان بود و تا دقیقه پنجم مسابقه با 2 امتیاز از حریفش پیش بود.
بیشتر بخوانید: تیم ملی هندبال ایران - نیوزلند/ مصاف آسان شاگردان حبیبی در گام نخست
در حال تکمیل...