خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشاگری سیروان خسروی از پیشنهاد مهراب قاسم‌خانی برای حمایت از روحانی

مشرق | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 26 دی 1398 - 23:48
سيروان،مهراب،خسروي،پيشنهاد،ايشون،بنويسي،همون،اگه

به گزارش مشرق، سیروان خسروی در صفحه شخصی خود در اینستاگرامش از پیشنهاد مهراب قاسم‌خانی برای حمایت از روحانی افشاگری کرد.
بعد از خوندن پست مهراب قاسمخانی ، دوست قدیمی ، و آشنای امروز که در مورد من نوشته شده ترجیح دادم که سکوت نکنم تا موجب سو تعبیر از طرف دنبال کننده های ایشون نشه.
مهراب جان قطعا به یاد داری که در ایام انتخابات پیشین با من تماس گرفتی و گفتی از طرف تیم آقای روحانی پیشنهاد شده که من(سیروان خسروی) در ازای دریافت دستمزد ٣ سانس کنسرت تهران ، سه چهار آهنگ در تجمع هوادارهای ایشون در استادیوم ١٢،٠٠٠ نفری آزادی اجرا کنم و قطعا یادت هست که ضمن ردِ این پیشنهاد ، به دلیل صمیمی بودنمون، جواب بی ادبانه ای هم در رابطه با این حرفت دادم.
اگه از نظر تو این موضوع نشون میده که شما و هم تیمیهاتون اومدین وسط و ریسک کردین و لباستون خاکی شده و من هیچ عملی انجام نمیدم و سر از اینجور مسائل در نمیارم و فقط زندگی خودم برام مهمه ، من دیگه نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم.
در مورد قسمت پی نوشت متنی که نوشتی؛
من اسم "یکی از دوستان" رو میدونم چون تو همون مکالمه تلفنی خودت جریان رو تعریف کردی، ولی اگه شهامت نداری که اسمشو بنویسی ، لازم نیست اصلا در موردش بنویسی که باعث شه مخاطبت فکر کنه "یکی از دوستان" همون "سیروان خسروی" بوده.