سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

2000 دانشجو از استان سمنان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 26 دی 1398 - 15:54
معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: 2 هزار دانشجو از استان سمنان در قالب اردوهای راهیان نور به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.
سمنان،راهيان،اردوهاي،نور،استان،مناطق،خالقيان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سرهنگ علی خالقیان ظهر امروز در جلسه هماهنگی اردوهای راهیان نور دانشجویی که در دانشگاه سمنان برگزار شد اظهار داشت: اردوهای راهیان نور دانشجویی از 15 اسفندماه امسال به مدت 10 روز آغاز می‌شود.
وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و به همت دانشگاه‌های استان سمنان امسال 2 هزار دانشجو از این استان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام و از یادمان‌های مختلف این مناطق دیدن می‌کنند.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان خاطرنشان کرد: اعزام دانشجویان به مناطق عملیاتی جنوب کشور از 2 طریق ریلی و اتوبوسی انجام می‌شود.
سرهنگ خالقیان گفت: دانشجویان اعزامی به مناطق عملیاتی جنوب کشور در اردوگاه‌های سپاه استان سمنان واقع در اندیمشک و خرمشهر اسکان داده می‌شوند.
وی با بیان اینکه تمام تلاش‌ها برای هر چه‌بهتر برگزار شدن اردوهای راهیان نور در حال انجام است اظهار داشت: صرف هزینه در این راه از سوی دانشگاه‌ها سرمایه‌گذاری برای تربیت و پرورش معنوی جوانان این مرزوبوم است.
معاون هماهنگ‌کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور را آشنایی نسل جوان امروز با فرهنگ مقاومت و ایستادگی عنوان کرد و گفت: دشمنان ارزش‌های این انقلاب و‌ نظام را نشانه رفته‌اند و بنابراین لازم است تدبیر ویژه‌ای برای مقابله با این هجمه‌های خصمانه دشمنان داشته باشیم.
سرهنگ خالقیان با تأکید بر تقویت روحیه انقلابی و جهادی در جامعه اظهار داشت: اردوهای راهیان نور زمینه‌ساز تربیت نسل جوان و نوجوان تراز انقلاب اسلامی ایران است.
انتهای پیام/363/ ت