خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت مدیران ادارات اندیمشک برای برگزاری انتخابات استفاده شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 18:48
اندیمشک- دادستان اندیمشک با اشاره به اینکه مدیران ادارات و دستگاه‌های دولتی از نخبگان جامعه هستند، گفت: از ظرفیت مدیران ادارات اندیمشک برای برگزاری انتخابات استفاده می ‌شود.
انتخابات،انديمشك،مديران،ادارات،برگزاري،دولتي،شرايط،سخنور

به گزارش خبرنگار مهر، میثم سخنور عصر امروز در نشست ستاد پیشگیری از تخلفات انتخابات شهرستان اندیمشک اظهار کرد: مدیران در زمینهٔ برگزاری انتخابات سالم در کنار مسئولان باشند و از ظرفیت جایگاه رئیس ادارات در زمینهٔ برگزاری انتخابات سالم استفاده می‌شود.
وی، مدیران دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ادارات را نخبگان جامعه دانست و افزود: مدیران در بحث بی‌اخلاقی انتخابات، تشویش اذعان عموم در کنار نهاد نظارت، فرمانداری، هیئت معتمدین و دستگاه قضا در مدیریت فضای مجازی و جامعه نقش سازنده ایفا کند.
دادستان اندیمشک با اشاره به اینکه از ظرفیت مدیران ادارات اندیمشک برای برگزاری انتخابات استفاده می‌شود، گفت: انتخابات محل ابراز ایده‌ها بوده و شخص با تمایل به تفکرات باید شرایط مناسب را برای انتخابات آزاد و سازنده در شهرستان اندیمشک ایجاد کرد.
وی در خصوص عملکرد سالانه و بیلان کاری در سه ساله یا چهار ساله در شرایط نزدیک به انتخابات خودداری کنند، تصریح کرد: اعلام خدمات به شهروندان امیدبخش بوده اما در شرایطی که به انتخابات نزدیک هستیم شبهاتی ایجاد خواهد کرد و باید از این اقدام در شرایط کنونی صرفه نظر کرد.
سخنور عنوان کرد: کلیه نیروهای دستگاه‌های دولتی از انتخابات در محل اداری و دولتی پرهیز کرده و در ساعت اداری نیز از اقدام به عنوان تبلیغ زودرس خودداری شود.
دادستان اندیمشک گفت: در بحث فراخوان، تبلیغات زودرس و تبلیغات انتخابات در فضای مجازی مسئولان دستگاه‌ها و نهادهای دولتی مرتبط ورود کرده و ساماندهی کنند.