خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 04 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازنشستگی ۶۰ درصد نیروی انسانی شهر تهران تا ۱۴۰۰/ تراکم کلاس‌های ابتدایی ۳۴ نفر است

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | دوشنبه، 24 دی 1397 - 12:20
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: در حوزه نیروی انسانی بمشکل داریم و تا سال ۱۴۰۰ حدود ۶۰ درصد نیرو‌ها بازنشسته می‌شوند.
مشكلات،كمك،مدارس،مديركل،شهر،مدرسه،كلاس،درس،فولادوند،نيروي،ان ...

فولادوند مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در مراسم افتتاحیه مجموعه رفاهی رازی در منطقه ۶ اظهار کرد: اکنون در هفته شوراهای آموزش و پرورش قرار داریم و شوراها بازوهای توانمند آموزش و پرورش هستند که با استفاده از امکانات محلی مشکلات این نهاد را برطرف می‌کنند.
وی ادامه داد: در تهران سال آینده مشکل تأمین نیروی انسانی بحرانی است و ۱۱ هزار کمبود داریم بنابراین باید تلاش کنیم تا این خلأ جبران شود و از راحت طلبی و جناح بازی برخی که قصد دارند در این مسیر اختلال ایجاد کنند جلوگیری شود.
فولادوند با اشاره به اینکه ساماندهی نیروی انسانی را آغاز کردیم، اظهار کرد: متأسفانه یکی از مشکلاتی که در شهر تهران داریم این است که در سنوات گذشته نیروی مازاد در این شهر وجود دارد بر همین اساس برای استخدام سهمیه‌ای داده نمی‌شد اما اکنون کمبود نیروی انسانی داریم و تا سال ۱۴۰۰، ۵۷ هزار معلم بازنشسته می‌شوند که حدود ۶۰ درصد نیرو‌های آموزش و پرورش را شامل می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: سال آینده 7 هزار نیروی انسانی بازنشسته می‌شوند و سال گذشته هم 4 هزار نفر بازنشسته شدند یعنی در تأمین نیروی انسانی دچار بحران هستیم.
*نسخه پیچی برای کاهش آ‌سیب‌های اجتماعی متناسب با مناطق
وی آسیب‌های اجتماعی را یکی دیگر از مشکلات آ‌موزش و پرورش دانست و گفت: نمی‌توانیم برای همه یک نسخه واحد داشته باشیم بنابراین برای هر منطقه نسخه‌ای جداگانه داریم.
فولادوند تصریح کرد: باید کمک کنیم آسیب‌های اجتماعی را به کمترین حد ممکن برسانیم تا بهترین ثروت یعنی نیروی انسانی از بین نرود هرچند از این ثروت غفلت کردیم و بخشی از آسیب‌ها را افرادی که نظر کارشناسی نداشتند دامن زده‌اند.
۷ هزار کلاس درس تخریبی هستند
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تأمین فضا‌های آموزش و پرورش را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: ۷ هزار کلاس درس ۱۰۰ درصد تخریبی هستند و از سال ۸۴ به بعد پولی برای تخریب و بازسازی نداشتیم همچنین ۸ هزار کلاس درس نیازمند مقاوم سازی هستند که می‌توانیم با یک سوم اعتبارات مدرسه را برای ۲۰ سال آینده مقاوم کنیم.
وی افزود: ۸ هزار کلاس درس هم نیاز داریم تا تراکم کاهش یابد چرا که اکنون میانگین تراکم کشور 24 نفر است اما در مدارس ابتدایی تهران میانگین تراکم دانش آموزی را 34 نفر برآورد کردیم هرچند در منطقه 3 تهران این موضوع کمتر محسوس است چون مدارس غیردولتی کمک کرده‌اند و در عین نبود امنیت کافی سرمایه خودشان را در این مسیر هزینه‌ کرده‌اند و ۷۰ درصد از مدارس ما را در این منطقه مدرسه غیردولتی تشکیل می‌دهد که از همه چیز خود برای مدرسه داری گذاشتند و این موضوع در حالی است که امروزه مدارس غیردولتی دشمنان سرسختی دارند.
فولادوند تأکید کرد: بین 2 تا 3 هزار کلاس درس اجاره‌ای داریم که برای فعالیت در این کلاس‌ها باید اجاره پرداخت کنیم در واقع حدود 26 هزار کلاس درس نیاز است تا بتوانیم در تهران خدمات مناسبی ارائه کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: بازرسان اداری کل به جز راهنمایی نباید کاری داشته باشند و حق ندارند به کسی چیزی بگویند کسی حق ندارد در این سختی و فشاری که به آموزش و پرورش وارد است بیاید مچ‌ گیری کند، ما از شما تشکر می‌کنیم که با سختی مدرسه را اداره می‌کنید.
وی افزود: باید تلاش کنیم اخلاق انسانی به جامعه حاکم شود و من به عنوان مدیر کل به رعایت اخلاق موظفم نمی‌شود که مثل پادگان با دیگران برخورد کنیم مدیر را در مدرسه منصوب کردیم تا مشکلات معلمان را حل کنیم اما گاهی این افراد خودشان برای معلمان مشکل سازی می‌کنند.
فولادوند اظهار کرد: اولیا می‌توانند به آموزش و پرورش کمک کنند و این کمک ارزشمند است و حداقل آن کاهش استرس دانش آموزان در فضای مدرسه است.
در حال تکمیل...