خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای شایعه پیشنهاد پرسپولیس به تبریزی از زبان معاون باشگاه استقلال

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 16:04
معاون باشگاه استقلال توضیحاتی در خصوص شایعه پیشنهاد پرسپولیس به مرتضی تبریزی و مخالفت باشگاه استقلال ارائه کرد.
تبريزي،استقلال،اميري،پيوستن،بماند

بهرام امیری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره رد شدن برنی ایبینی بازیکن خارجی مدنظر استقلال در تست‌های پزشکی اظهار داشت: طبق گزارش ایفمارک، این بازیکن دچار مشکل بود و به همین دلیل عقد قرارداد با او منتفی شد.
وی در مورد بحث پیوستن فرشاد احمدزاده به استقلال و مخالفت فرهاد مجیدی تصریح کرد: در جریان نیستم و اجازه دهید به این ماجرا وارد نشوم.
معاون باشگاه استقلال در خصوص اینکه گفته می‌شود مرتضی تبریزی در آستانه پیوستن به پرسپولیس بوده و به همین دلیل باشگاه رضایت‌نامه او را صادر نکرده است، گفت: تیم‌های شهر خودرو، تراکتور، ذوب‌آهن و فولاد خوزستان خواهان جذب تبریزی بوده و از طرف پرسپولیس هم ظاهرا با خود تبریزی صحبت کرده بودند.
تبریزی در لحظه آخر گفت می‌خواهد در استقلال بماند و حقش را بگیرد.
امیری در پاسخ به این سؤال که آیا تبریزی اعلام کرده که می‌خواهد بماند، گفت: بله، او گفت اینجا (استقلال) برای او جای مناسبی است.
ما هم گفتیم از این موضوع استقبال می‌کنیم.
انتهای پیام/