خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمایه گذاری 2650 میلیارد ریالی موسسه ملل در خراسان شمالی در زمینه صنعت فرش

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 14:56
معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی از سرمایه گذاری دو هزار و 650 میلیارد ریالی موسسه ملل در این استان در زمینه صنعت فرش خبر داد.
فرش،موسسه،قالي،منعقد،استان،قرار

ایسنا/خراسان شمالی معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی از سرمایه گذاری دو هزار و 650 میلیارد ریالی موسسه ملل در این استان در زمینه صنعت فرش خبر داد.
محمود قنبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در حال حاضر در این استان 26 هزار و 500 بافنده قالی وجود دارد، گفت: برای سرمایه گذاری این شرکت در این استان تفاهم نامه و قراردادهای لازم منعقد شده است.
وی افزود: طبق قرار داد منعقد شده این موسسه آموزش های لازم را به افراد متقاضی برای یادگیری بافت فرش و گلیم ارائه و علاوه بر آن دارهای قالی و مواد اولیه را نیز در اختیار آن ها قرار می دهد.
قنبری ادامه داد: همچنین قرار بر این است تا طی این قرارداد، سوله هایی نیز برای فعالیت قالی بافان ساخته شود که تا زمان ساخت و تکمیل آن ها، سوله هایی را اجاره کرده و افراد کار خود را در آنجا شروع خواهند کرد.
وی با بیان اینکه این موسسه قراردادهای کاری به منظور صادرات فرش به چند کشور را منعقد کرده است، اظهارکرد: بر این اساس، بافنده ها طبق نقشه های ارائه شده از سوی موسسه ملل، فرش ها را می بافند و این موسسه فرش ها را از بافندگان خریداری می کند.
انتهای پیام