استان مرکزی با کمبود مراکز تشخیص اختلال یادگیری رو به رو است
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: براساس استاندارد در سطح استان با کمبود 13 مرکز تشخیص اختلال یادگیری و در سطح شهرستان اراک با کمبود 8 مرکز رو به رو هستیم.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، شهریار فولادوند ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به مراکز تشخیص اختلال یادگیری در استان اظهار داشت: طبق استاندارد باید به ازای هر پنج هزار دانشآموز یک مرکز تشخیص اختلال یادگیری ایجاد شود که براساس این استاندارد در سطح استان با کمبود 13 مرکز و در سطح شهرستان اراک با کمبود 8 مرکز رو به رو هستیم.
وی با اشاره به تعطیلی مدارس به سبب آلودگی هوا افزود: تطیلی مدارس در اثر آلودگی هوا به صلاحیت و با تصمیم کمیتهای با حضور متخصصان دستگاههایی نظیر هواشناسی، محیط زیست، علوم پزشکی و غیره انجام میشود که آموزش و پرورش هم یکی از اعضای این کمیته است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: تعطیلیهای پاییز و زمستان تحت تاثیر دو بحث آلودگی هوا و همچنین سرمای هوا و لغزندگی معابر اتفاق میافتد.
فولادوند بیان کرد: درمجموع دلایل کلی تعطیلی مدارس، برودت هوا، توجه به اقلیم خاص برخی از مناطق، وضعیت هوای راههای شهری و روستایی و غیره است، چراکه بیساری از پرسنل آموزش و پرورش و همچنین معلمان از اراک به شهرهای کمیجان، فراهان، خنداب و غیره به صورت روزانه رفت و آمد دارند که ایجاب میکند همان طور که سلامت دانشآموزان برای ما مهم است به فکر سلامت پرسنل هم هستیم.
وی با اشاره به تاخیر در اعلام تاخیر یا تعطیلی مدارس ادامه داد: اگر گاهی اوقات تاخیری در اعلام تعطلیلی یا تاخیر در آغاز به کار مدارس وجود دارد، به سبب این است که باید متغییرهای بسیاری مورد بررسی قرار گیرد، بنابراین بعضی روزها این بررسیها تا ساعت 6 صبح هم زمان میبرد.
مدیرکل آموزش و رپرورش استان مرکزی عنوان کرد: اما تمام سعی ما بر این است که اخبار مربوطه در رابطه با تاخیر در آغاز به کار مدارس در اخبار ساعت 23 اعلام شود، اما در روزهای جمعه که این بخش خبری پخش نمیشود، اعلام تعطیلی را از طریق سایت آموزش و پرورش استان، خبرگزاری ها و شبکه های اجتماعی به سمع و نظر مردم میرسانیم، علاوه بر این افراد میتوانند با شمارهگیری کد دستوری *6655*20120# از تعطیلی مدارس استان اطلاع پیدا کنند.
فولادوند افزود: دانش آموزان بر اساس بهره هوشی به سه دسته عادی، اختلال یادگیری و استثنایی تقسیم میشوند که بهره هوشی 85 به بالا دانش آموز عادی، 70 تا 84 اختلال یادگیری و زیر 70 را دانشآموزان استثنایی تشکیل میدهند.
وی تصریح کرد: با توجه به کمبود مراکز تشخیص اختلال یادگیری در استان لازم است که فرمانداران برای ایجاد این مراکز در شهرها با تامین فضای مورد نیاز آموزش و پرورش را یاری کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: همچنین در شهر اراک لازم است که از فضاهای دراختیار راه و شهرسازی سه فضا دراختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.
انتهای پیام/712/ز