خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت ۱۴هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق به واحدهای تولیدی مرکزی

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 11:48
اراک- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی از پرداخت حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید به واحدهای تولیدی و صنعتی این استان در سال جاری خبر داد.
تسهيلات،مركزي،پرداخت،استان

به گزارش خبرگزاری مهر از استانداری مرکزی، سعید فرخی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون مبلغ ١٣ هزار و ۹۶۲ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی استان مرکزی پرداخت شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مرکزی بیان کرد: این تسهیلات به صورت پرداخت مستقیم و در قالب طرح رونق تولید توسط بانک‌های عامل استان به یک هزار و ٢٢٨ واحد تولیدی استان مرکزی پرداخت شده است.
گفتنی است سال گذشته علی رغم ابلاغ سهمیه تسهیلات ۱۲ هزار میلیارد ریالی رونق تولید برای استان مرکزی، ۱۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات یعنی ۳۰ درصد بیشتر از سهم مصوب به واحدهای صنعتی و تولیدی متقاضی تسهیلات پرداخت شد.