خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی «عبدالمهدی» و «ترودو» درباره خروج نیروهای بیگانه از عراق

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 09:47
نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با همتای کانادایی خود با وی در خصوص آخرین تحولات این کشور و لزوم خروج نیروهای بیگانه از عراق، گفتگو کرد.
عراق،گفتگو،ترودو،عبدالمهدي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سومریه نیوز، «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر عراق با «جاستین ترودو» همتای کانادایی خود گفتگو کرد.
بر اساس این گزارش، دو طرف در جریان این گفتگو در خصوص آخرین تحولات عراق و منطقه بحث و تبادل نظر کردند.
طبق اعلام رسانه های عربی، عبدالمهدی در جریان تماس تلفنی مذکور با ترودو در خصوص طرح خروج نیروهای بیگانه از عراق نیز گفتگو کرده است.
گفتنی است، سخنگوی نخست وزیر عراق روز گذشته اعلام کرد که دولت بغداد همچنان به مصوبه پارلمان مبنی بر لزوم خروج آمریکایی ها پایبند است.