خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دستگاه‌های شتاب‌نگار و آب‌سنج در استان کرمانشاه به‌منظور کاهش تلفات زلزله و سیل

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 25 دی 1398 - 09:27
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: به‌منظور کاهش تلفات ناشی از سیل و زلزله تعدادی دستگاه شتاب‌نگار و آب‌سنج در استان در حال نصب و راه‌اندازی است.
دستگاه،بالايي،استقرار،زلزله،استان

جلیل بالایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه اظهار داشت: در حال استقرار 12 دستگاه شتاب‌نگار هستیم که تاکنون هشت مورد مستقر شده و حداکثر تا پایان بهمن‌ماه تعداد شتاب‌نگارهای استان به 32 دستگاه می‌رسد.
وی عنوان کرد: 20 دستگاه در گذشته مستقر شده بود و 12 دستگاه دیگر با اعتبار 3.5 میلیارد تومان در حال نصب و راه‌اندازی است.
بالایی افزود: این دستگاه‌ها در پیش‌آگاهی و هشدارهای سریع برای اطلاع از زلزله کمک خواهد کرد و حداقل کمک این است که همزمان یا قبل از وقوع زلزله خدمات خطرآفرین همچون آب، برق و گاز قطع شود که در کاهش خسارت بسیار مؤثر است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: این دستگاه‌ها همچنین بعد از زلزله تحلیل‌های موثقی را در جمع‌بندی‌های دقیق‌تر در اختیار ما قرار می‌دهند.
وی با اشاره به استقرار هفت دستگاه آب‌سنج در استان گفت: دستگاه‌های آب‌سنج ورودی و خروجی آب‌های استان را گزارش می‌دهند و سبب می‌شوند قبل از وقوع سیل از میزان آب ورودی به‌ویژه در مناطق پر جمعیت مطلع شویم.
بالایی افزود: با استقرار این هفت دستگاه که یک میلیارد و 640 میلیون تومان اعتبار برای آن صرف شده مجموعه دستگاه‌های آب‌سنجی به 54 مورد خواهد رسید.
انتهای پیام/832/ح