خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روستاییان؛ اولین قربانی تحریم/ باز آفرینی و اشتغال زایی، راه نجات روستا از نابودی

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 28 بهمن 1397 - 15:35
ریاحی گفت: روستا‌ها که عهده دار تامین امنیت غذای کشور هستند و تولید کننده کشور به حساب می‌آیند اولین قربانی تحریم‌ها بوده و آسیب میبینند و این آسیب یک آسیب کشوریست
روستايي،توسعه،برنامه،جشنواره،كشور،اشتغال،توجه،زايي،پايدار،هم ...

دبیر دومین جشنواره ملی توسعه پایدار روستایی مطرح کرد؛
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، وحید ریاحی دبیر دومین جشنواره ملی توسعه پایدار روستایی پیرامون اهداف این جشنواره اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم اولین تاثیر تحریم‌ها بر مناطق روستایی است، زیرا آن‌ها تولید کننده بوده و امنیت غذایی کشور را عهده‌دار هستند و بر نهاده‌ها و تولیدات روستایی اثر بخشی دارند.
اگر بتوانیم با یک راه حل و راهبرد موثر، آسیب تحریم را بر روستا‌ها تا حدودی قابل توجه کم کرده و از بین ببریم، می‌توانیم بر کل کشور تاثیر بگذاریم.
وی در ادامه با اشاره به دست آورد‌های جشنواره تصریح کرد: در بهمن سال ۱۳۹۳ اولین جشنواره ملی توسعه پایدار روستایی برگزار شد که پیامدش آن توجه ویژه در برنامه ششم توسعه کشور به نواحی روستایی بود است.
همچنین برنامه ششم توسعه، بند ۳۷ در حوزه توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستایی قرار گیرد و مقرر گردید طی برنامه ای بیست و پنج هزار روستا کل کشور طی پنج سال هر سال پنج هزار روستا شامل این طرح‌ها شوند.
سازمان برنامه و بودجه و سازمان برنامه ریزی استان‌ها متولی این کار هستند.
وی درباره هدف جشنواره ملی توسعه پایدار روستایی تصریح کرد: از محل یک و نیم میلیارد دلاری صندوق ذخیره ارزی و با اجازه مقام معظم رهبری مقرر گردید دولت در بخش روستایی هزینه کند، این هزینه منجر به فایده خوب شده و بهره بری مناسبی از آن بشود.
یکی از نحور‌های اساسی همایش برنانه ریزی اشتغال زایی قرار داده ایم و تاکید کرده اییم که این برنامه میتواند چگونه مفید‌تر اجرایی گردد تا هزینه‌های تخصیص یافته بیراهه هدر نرود.
ریاحی درباره بخش دوم محور همایش گفت: دولت باز آفرینی روستایی و شهری که حدود بیست میلیون نفر، به عبارت دیگر یک چهارم کشور را تشکیل میدهند که بیشتر در روستایی پیرا شهری زندگی می‌کنند را در اولویت و دستور کار خود قرار دهد.
وی توضیح داد: سازمانی وجود دارد به عنوان سازمان باز آفرینی شهری در وزارت راه و شهرسازی که فعالیتی درباره باز آفرینی روستایی ندارد.
ما خواهان آن هستیم که عرصه‌هایی که در مناطق روستایی هست به ویژه روستا‌های بزرگ و پیرا شهری واجد شرایط برای باز افرینی روستایی هستند.
ریاحی با ابراز امیدواری درباره بیانیه پایانی همایش افزود: در اولیل برنامه ششم توسعه الاخصوص بحث برنامه توسعه اقتصادی و اشتغال روستایی کشور در سال ۱۳۹۷ به طور جدی‌تر مورد توجه قرار گرفت.
ما با ارتباط با سازمان‌های مختلف که در این مباحث ماثر هستند مانند استانداری ها، صندوق‌های توسعه روستایی، صندوق کارآفرینی زیر مجموعه وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی، استان داری خراسان شمالی، بنیاد علوی و همچنین معاونت مناطق محروم نهار ریاست جمهوری کمک گرفته ایم تا با مشارکت آن‌ها تا بتوانیم جهت دهی خوبی به توسعه اقتصادی و اشتغال زایی روستایی داشته باشیم.
هدف همایش آن است که برنامه ریزی‌های صورت گرفته و ترویج کاربردی شدن برنامه اشتغال زایی به سمت خوبی هدایت شود و بیشترین نگاه ما از نگاه علمی و راهبردی و توجه به نکات کلیدی باشد.
انتهای پیام/