خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظریف:اقدام اروپا در استفاده از مکانیزم حل و فصل اختلافات، اشتباهی راهبردی است

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 24 دی 1398 - 21:58
«نیلس آنن» وزیر مشاور در امور خارجی دولت فدرال آلمان امشب در دهلی‌نو با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.
وزير،ديدار،امور،آنن

«نیلس آنن» وزیر مشاور در امور خارجی دولت فدرال آلمان امشب در دهلی‌نو با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش ایسنا، در این دیدار درخصوص آخرین تحولات اجرای برجام و شرایط منطقه‌ای به ویژه در افغانستان رایزنی و تبادل‌نظر شد.
وزیر امور خارجه کایران در این دیدار با انتقاد از بی‌عملی اروپایی‌ها در قبال تعهدات‌شان در برجام، اقدام آنها برای استفاده از مکانیزم حل و فصل اختلافات را از نظر حقوقی بی‌مبنا و از نظر سیاسی اشتباه راهبردی خواند.
آنن نیز با بیان اینکه روابط با جمهوری اسلامی ایران برای ما مهم است، افزود: موضع ما دفاع و حمایت از برجام است و روح نامه سه وزیر اروپایی تخریب برجام نیست.
انتهای پیام