خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجتمع فرهنگی و هنری تنکابن نیازمند بازسازی است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 دی 1398 - 20:38
تنکابن - فرماندار ویژه تنکابن بر ضرورت بازسازی مجتمع فرهنگی و هنری در شهرستان تاکید کرد.
تنكابن،فرهنگ،شهرستان،فرهنگي،ارشاد،اسلامي،پويايي،جو

به گزارش خبرنگار مهر، سیدامیر حسینی جو شامگاه سه شنبه در نشست با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در محل فرمانداری این شهرستان خواستار بازسازی مجتمع فرهنگ و ارشاد اسلامی تنکابن شد و با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود به نحو احسن نگهداری و بهره برداری کرد، افزود: این مجتمع یک ظرفیت فرهنگی برای تنکابن محسوب شده و در کمتر شهرستان نظیر آن وجود دارد، بنابراین بازسازی و حفظ آن یک ضرورت است.
نماینده عالی دولت در تنکابن با تاکید بر اینکه کار در زمینه فرهنگ و اجتماع، نیاز اساسی جامعه امروز است، خاطر نشان کرد: فعالیت‌های هنری و فرهنگی مانند اجرای تئاتر، موسیقی، نمایش و برگزاری جشنواره‌ها و… نقش مهمی در پویایی جامعه داشته و چنانچه با محتوا تولید شوند، تأثیر گذاری مطلوبی دارند.
وی با بیان اینکه تعامل در تمامی زمینه‌های فرهنگی در تنکابن وجود دارد، تصریح کرد: خوشبختانه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با محوریت موضوعات متعدد و توجه به پیش نیازها به طور مستمر در تنکابن برگزار می‌شود.
حسینی جو ضمن قدر دانی از حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و هیأت همراه در شهرستان تنکابن، با برشمردن ویژگی فرهنگی این شهرستان و مردم فرهنگ دوست آن اظهار داشت: تنکابن یکی از قدیمی ترین شهرستان‌های مازندران بوده که مردمان آن به هنر دوستی و با فرهنگ بودن شهره هستند و دقیقاً به دلیل همین ویژگی، اداره فرهنگ و ارشاد تنکابن باید توجه خود را به این مقوله بیشتر معطوف کند و با برگزاری انواع برنامه‌های فرهنگی در سطح شهرستان از ظرفیت نیرو ی انسانی هنرمند در رشته‌های مختلف در جهت پویایی و نشاط شهرستان بهره بگیرد.