خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج امکانات وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برای خدمت به سیل زدگان

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 24 دی 1398 - 19:12
نماینده ویژه وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت : طبق دستور وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، ارکان و زیر مجموعه‌های وزارتخانه مکلف شده‌اند، نسبت به بسیج امکانات در خدمت‌رسانی به مناطق سیل زده اقدام نمایند
تعاون،وزير،رفاه،اجتماعي،مكلف،سيل،دستور،نماينده،استان

نماینده ویژه وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی گفت : طبق دستور وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی، ارکان و زیر مجموعه‌های وزارتخانه مکلف شده‌اند، نسبت به بسیج امکانات در خدمت‌رسانی به مناطق سیل زده اقدام نمایند
کریم یاوری مشاور و نماینده ویژه وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در گفت وگو با خبرگزاری فارس، اعلام کرد :حسب دستور و تاکید موکد وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تمامی ارکان و زیر مجموعه‌های وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مکلف شده‌اند نسبت به بسیج تمام امکانات مادی و معنوی در خدمت رسانی به مناطق سیل زده اهتمام ویژه مبذول نمایند.
وی گفت: براساس دستور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تمام مسئولان مرتبط اعم از سازمان‌ها و معاونت‌های صندوق‌ها و بانک‌ها مکلف شدند، بررسی اولیه را با فوریت و سرعت در مورد مخاطبان خاص اعم از کارگران ، بازنشستگان ، توان خواهان ، معلولان و مددجویان و بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده به عمل آورده و صدمه و خسارت به گروه‌های خاص مخاطب فورا رسیدگی و نیاز های اولیه آنان به سرعت تامین شود.
به گفته مشاور وزیر، تعاون، نیازهای عمومی از سوی ستاد بحران وزارت کشور و استانداری استان سیستان و بلوچستان اخذ و با هماهنگی معاون اقتصادی وزارت خانه و اینجانب به عنوان نماینده ویژه وزیر مستقر در استان با همراهی کامل با کمیته بحران استان در حد توان و وسع وزارتخانه برای نیازمندان و آسیب دیدگان از سیل تامین می‌شود.
کریم یاوری افزود : حس زیبای همدلی و کمک به هم وطنان در معرض حوادث غیر مترقبه در بین مردم شریف و بزرگوار ایران اسلامی به عنوان وظیفه اسلامی و انسانی قابل تقدیر و تحسین است.
انتهای پیام/ب